Κυριακή 29 Μαΐου 2022

Θέλει o ΠPOΔΟTHΣ να κυpώσει τα πpωτoκoλλα των Πpεσπωv με τα Σkoπια αλλά...ΔEΝ ΤOΛΜAΕl ! ! !

Ολα εδω πληρωνονται ρεμαλι...

Αντε να σε δω τι θα κανεις τωρα, που τρεχεις για ψηφαλακια...



Σε αδιέξοδο λοιπον, έχει βρεθεί το Καθεστως Μητσοτάκη με το ζήτημα της κύρωσης των πρωτοκόλλων της Συμφωνίας των Πρεσπών (την οποία μετεκλογικά στηρίζει) καθώς δεν μπορεί να τα φέρει στην Βουλή καθώς θα υποστεί Βατερλώ.

Οι καθεστωτικοι βολευτές της Βορείου Ελλάδας ειδικά το θεωρούν ως casus belli και απειλούν ακόμα και με παραιτήσεις. Την ίδια στιγμή και γνωρίζοντας ότι πολλοί από τους βουλευτές δεν θα επανεκλεγούν σκέφτονται την επόμενη ημέρα στους τόπους διαμονής τους και αρνούνται να τα υπερψηφίσουν, παρά τις κυβερνητικές προσπάθειες μέσω ανταλλαγμάτων να τους μεταπείσουν.

Έτσι τα μνημόνια που έχουν υπογραφεί με τα Σκόπια(Βόρεια Μακεδονία πλέον και για την κυβέρνηση της ΝΔ) στο πλαίσιο της Συμφωνίας των Πρεσπών θα κατατεθούν προς κύρωση στο ελληνικό Κοινοβούλιο «όταν το εθνικό συμφέρον και το πρόγραμμα της Βουλής το επιτρέψουν», ανέφερε χθες ο κ. Ν. Δένδιας στην Ολομέλεια, γεγονός το οποίο φαίνεται να ενισχύει την αίσθηση πως ο συγκεκριμένος χρόνος επικύρωσης δεν θα είναι άμεσα και πιθανώς όχι πριν από τις… επόμενες βουλευτικές εκλογές.



πηγη

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Translate

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.