Τρίτη 31 Μαΐου 2022

Εivαι μεγαλoι Kαραγκιoζnδες....επιβαλoυν kυpωσεις στov Πατpιαρxn Moσxας οι Κoυτoφραγγoι ! ! !

Εκδηλωθηκαν οι εχθροι της Ορθοδοξιας...



Ο Πατριάρχης Κύριλλος, «ένας μακροχρόνιος σύμμαχος του Προέδρου Βλαντιμίρ Πούτιν, έχει γίνει ένας από τους κυρίαρχους υποστηρικτές της ρωσικής εισβολής στην Ουκρανία», υπογραμμίστηκε σε έγγραφο της Επιτροπής που διέρρευσε στον Τύπο.

Ο Πατριάρχης Μόσχας Κύριλλος αύξησε τα κηρύγματά του για την υποστήριξη της ρωσικής εισβολής στην Ουκρανία.

Σε αυτά, κάνει λόγο για αγώνα ενάντια στις «δυνάμεις του κακού» που αντιτίθενται στην ιστορική «ενότητα» μεταξύ Ρωσίας και Ουκρανίας, ενώ  «ευλογούν» τα όπλα για τη νίκη των ρωσικών δυνάμεων επί της Ουκρανίας .

Υποσημειώνεται ότι η μόνη άλλη προσωπικότητα που έτυχε τέτοιας μεταχείρισης από τις δυτικές δυνάμεις στο πρόσφατο παρελθόν ήταν ο Αγιατολάχ Αλί Χαμενεΐ, ο ανώτατος ηγέτης του Ιράν. 

Αφού οι ιρανικές δυνάμεις κατέρριψαν ένα αμερικανικό drone τον Ιούνιο του 2019, ο τότε πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ επέβαλε κυρώσεις στον Ιρανό ηγέτη, απαγορεύοντας το ταξίδι του στις ΗΠΑ.

Επίσης πρόσφατα, σύμφωνα με τους New York Times, η απειλή των κυρώσεων κατά του Πατριάρχη Κύριλλου έχει επίσης τη δυνατότητα να αλλάξει την ισορροπία δυνάμεων μεταξύ της ολοένα και πιο κατακερματισμένης Ορθόδοξης Εκκλησίας.



πηγη

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Translate

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.