Κυριακή 3 Απριλίου 2022

Εxετε 14 nμέρες να ανoiξετε λoγαριασμo σε ρoύβλια αλλιώς ψάξτε για αέριo ! ! ! Koυλn ακoυς; Δικo σoυ κατoρθωμα εivαι....

Αναμενομένο και θέμα χρόνου ήταν το τελεσίγραφο που έφτασε σήμερα και στην χώρα μας από την ρωσική Gazprom. 



Ενημερώθηκαν πλέον και επίσημα οι εταιρείες ΔΕΠΑ, Mytilineos και τον όμιλο Κοπελούζου, που είναι υπεύθυνες για την διανομή του Ρωσικού φυσικού αερίου στην χώρα μας. Για το χρονικό περιθώριο που έχουν μέχρι την 14-04-22 και την επόμενη πληρωμή στην τράπεζα της Gazprom bannk. 

Πλέον η οι μη φιλικές χώρες προς την Ρωσία καλούνται να πληρώσουν σε όποιο νόμισμα θέλουν αλλά μόνο στην Gazprom bank και θα θεωρηθεί ολοκληρωμένη η πληρωμή τους μόνο όταν το ποσό αυτό θα έχει μετατραπεί σε ρούβλια από την Gazprom bank. 

Αυτό η Ρωσία το κάνει λόγο του ότι η ΕΕ της δέσμευσε τα κεφάλαια 300 δις ευρώ και τις τράπεζες που γινόταν μέχρι πρότινος η πληρωμή του αερίου. Συνεπώς η Ρωσία θεωρεί ότι είναι απαράδεκτο να δέχεται πληρωμές σε μία τράπεζα που δεν μπορεί να διαχειριστεί τα λεφτά της λόγο των κυρώσεων και έτσι ο Βλαντιμίρ Πούτιν έθεσε σε εφαρμογή τα αντίμετρα των κυρώσεων για τις πληρωμής του αερίου στις μη φιλικές χώρες.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η κυβέρνηση της Νέας δημοκρατίας κλείνουν τα μάτια στο συμφέρον της χώρας αφήνοντας τους Έλληνες στο σκοτάδι και λειτουργούν τυφλά στον άξονα και την πολιτική που ορίζει η Γερμανία και η Αμερική σύμφωνα με το δικό τους συμφέρον και μόνο. 

Επίσης ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η παράταξη της Νέας Δημοκρατίας έχουν θέσει με το έτσι θέλω χωρίς να συμφωνεί ο Ελληνικός λαός σε αυτό την χώρα μας απέναντι από την Ρωσία βλακωδώς και εντελώς ανεύθυνα.



πηγη

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.