Τετάρτη 6 Απριλίου 2022

Ακουσον ακουσον....Eπειδn ΜOYΛΑPΩΣΕ ο Mnτσoτακnς, δεν αφnvoυν τους υγειοvoμικoυς να γυρiσoυν στην δoυλεια τους ! ! !



Βουλευτής Λάρισας της Νέας Δημοκρατίας, Χρήστος Κέλλας....

«Το έχει πάρει πεισματικά ο Κ.Μητσοτάκης», ακούγεται να λέει σε ηχητικό που μεταδόθηκε σε ραδιοφωνικό σταθμό!

Μάλιστα, προσέθεσε πως τον είχαν ρωτήσει τι θα γίνει με τους ανεμβολίαστους υγειονομικούς και εκείνος είχε απαντήσει: «τον Μάρτιο που με ρώτησαν τι θα κάνουμε με τους ανεμβολίαστους είπα, τέλειωσε».

Την ίδια στιγμή, ο ίδιος αναφέρεται και στο πρόσφατο ψήφισμα και τονίζει «λέει να τους απολύσουμε ή να παρατείνουμε την αναστολή; Είπα να τους απολύσουμε γιατί;».

Όπως αντιλαμβάνεται κάποιος το εν λόγω ηχητικό αποτελεί «ΒΟΜΒΑ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ», καθώς δείχνει πως οι ανεμβολίαστοι πεινάνε, λιποθυμάνε από την απεργία πείνας, επειδή ο πρωθυπουργός έχει πείσμα ίσως και μίσος και δεν τους φέρνει πίσω στην δουλεία!




πηγη

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.