Κυριακή 24 Απριλίου 2022

Kαθαpμα, οι πασxαλιάτιkες ευxές σoυ εivαι ύβpις πρoς τov Θεo και τoυς Eλλnvες...

Καθαρμα δεν μπορείς πλέον να κρυφτείς! 

Δεν πιστεύεις σε Θεό, δεν πιστεύεις στην ενότητα των Ελλήνων τους οποίους δίχασες και συνεχίζεις να διχάζεις, δεν πιστεύεις στην ΑΓΑΠΗ – το υπέρτατο μήνυμα της θυσίας του θεανθρώπου – δεν πιστεύεις στην Ειρήνη...



Σε γνωρίσαμε καλά μέσα από το διχασμό που έσπειρες συστηματικά στην ελληνική κοινωνία, μέσα από τη φτώχεια που οι παρανοϊκές επιλογές σου έχουν επιφέρει στον ελληνικό λαό, μέσα από την κακοδιαχείριση της πανδημίας και τους εκβιαστικούς εμβολιασμούς που κατά περίεργη «σύμπτωση» συνέπεσαν με την αύξηση της θνησιμότητας των Ελλήνων κατά 30%, μέσα από τη στέρηση της ελευθερίας της σκέψης, της έκφρασης και της επιλογής, μέσα από τη μεθοδική διάλυση του ΕΣΥ, μέσα από την πρόθυμη εμπλοκή της πατρίδας μας σε έναν πόλεμο με απρόβλεπτες συνέπειες, μέσα από τους εκβιασμούς και τα παράνομα πρόστιμα στους ανεμβολίαστους άνω των 60, και κυρίως μέσα από τη δολοφονική αναλγησία σου απέναντι στους ανεμβολίαστους υγειονομικούς, αυτούς τους ήρωες που σου έδειξαν τι  σημαίνει ανθρώπινη αξιοπρέπεια και δικαίωμα αυτοδιαχείρισης του σώματός μας, και οι οποίοι με την 33 ημερών απεργία πείνας τους αποκάλυψαν ότι είσαι απλά ένας ανάλγητος, πεισματάρης και αθεράπευτα εγωιστής τύραννος, άκρως επικίνδυνος να βρίσκεται στο τιμόνι της χώρας σ’ αυτούς τους χαλεπούς καιρούς. 

Όταν μπαίνεις στην Εκκλησία αμετανόητος να ξέρεις ότι το κερί σου είναι βδέλυγμα στα μάτια του Θεού. Μπορεί να κοροϊδεύεις το λαό, αλλά ο Θεός, ο οποίος διαβάζει «νεφρούς και καρδίας» δεν εμπαίζεται.

Την “Καλή Ανάσταση” που δήθεν εύχεσαι στον ελληνικό λαό μέσα από την ανάρτησή σου στο Twitter, να την ευχηθείς πρώτα στον εαυτό σου, στους 300 χαραμοφάηδες της Βουλής, στην κυβέρνησή σου και στην επιτροπή των ακαταδίωκτων ψευτοειδικών σου που με την τρομοκρατία τους έσβησαν το χαμόγελο από τον ελληνικό λαό τα τελευταία δυόμιση χρόνια και πολλούς τους οδήγησαν πρόωρα στον άλλο κόσμο. Χωρίς τη δική σας ανάσταση της συνείδησης δεν υπάρχει ελπίδα για τον ελληνικό λαό έτσι μοιραίο κι άβουλο που τον καταντήσατε.

Και αν νομίζεις πως σε αδίκησα με αυτά που έγραψα, απόδειξέ το με ανακοίνωση σήμερα, λίγο πριν ακουστεί το «Χριστός Ανέστη» στις εκκλησίες,  αναστέλλοντας την αναστολή των υγειονομικών, επαναπροσλαμβάνοντάς τους στις θέσεις που είχαν, πληρώνοντας τους μισθούς που στερήθηκαν όλους αυτούς τους μήνες και επιπλέον μια αποζημίωση για ψυχική οδύνη των ίδιων και των οικογένειών τους.



πηγη

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Translate

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.