Παρασκευή 29 Απριλίου 2022

Ξυvovται στην γκλiτσα των Σεpβων οι Koσoβαρoι και...δεν τoυς βλεπω kαλα ! ! !

Νομιζουν οτι θα τους σωσουν οι Αμερικανοι οπως το 99...

Μ αυτο το πλευρο να κοιμουνται...



Οι κοσσοβάροι αρνούνται επίμονα να επιστρέψουν στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων με το Βελιγράδι προκειμένου να βρουν λύσεις σε αμφιλεγόμενα ζητήματα, σύμφωνα με αυτά που έχουν υπογράψει στην συμφωνία των Βρυξελλών από το 2013.

Αντί για συνομιλίες, οι εισβολές των δυνάμεων του Κοσσόβου της ROSU, στους σερβικούς δήμους βόρεια του Κοσσυφοπεδίου και των Μετόχια έγιναν συχνότερες.

Ενα αγόρι Σέρβος SM , δέχθηκε επίθεση στην τοποθεσία δίπλα στην γέφυρα Babin Most. Κινήθηκαν περισσότερες από 70 ποινικές διαδικασίες εναντίον Σέρβων , επιχειρηματιών, δημάρχων, βουλευτών, λόγω της φερόμενης επίθεσης στη λεγόμενη συνταγματική τάξη.

Τον τελευταίο χρόνο διαμαρτύρονται για διάφορες μονομερείς κινήσεις της Πρίστινα, πολλοί τοπικοί άρχοντες.

Αυτή η τεχνική άνοδος της έντασης πραγματοποιείται επίσης για να αποσπάσει την προσοχή από την υποχρέωση της Πρίστινας που δεν τηρεί εδώ και δεκαετίες την συγκρότηση της Ένωσης Σερβικών Δήμων, ως τη μοναδική βασική υποχρέωση της Πρίστινα από τον διάλογο των Βρυξελλών.

Και η Ευρώπη απλά παρατηρεί την μη εφαρμογή των συμφωνηθέντων.

Μηνάς Ρασούλης

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Translate

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.