Παρασκευή 24 Δεκεμβρίου 2021

Ξεpεις κατι; Δεν διάλεξαv τυxαiα να φοράs διπλn μάsκα σnμερα που γεvvιέται ο Xpιστoς!!!

Ολα εχουν τον σκοπο τους...

Θελουν να δειξεις παλι υποταγη....

Θελουν να ανεχτεις να προσβαλουν τα Ιερα και Οσια σου....



Οι Αντισυνταγματικές ΚΥΑ λοιπον εχουν επανάληψη απο σήμερα Χριστούγεννα….Ο Χριστός γεννιέται και οι Αντίχριστοι σας θέλουν να φοράτε διπλές μάσκες για να μην ερίστε κατ εικόνα και ομοίωση…Να δείξετε ακόμη και μεσα στις εκκλησίες οτι εχετε υποταχθεί..

Ο Μητροπολίτης Ιωαννίνων μετέτρεψε το χώρο του Θεου σε κλαμπ που χρειάζεται να κλείσεις στασίδι!! Ξανασταυρώνουν τον Ιησου….Το παπαδαριό που δέχεται τις εντολές της Εγκληματικής συμμορίας προσκυνά τα ανδρείκελα των εμβολίων…

Με τις αποφάσεις μετρα αυτές μόνοι τους ομολογούν οτι τα εμβόλια βγήκαν πατάτες και δεν προστατεύουν. Διπλή μάσκα απο σήμερα για τους ΣΟΥΠΕΡ ΘΩΡΑΚΙΣΜΕΝΟΥΣ….Σας γλεντάνε και υπακούτε..Ολα για την ΥΠΟΤΑΓΗ και χτύπημα της Θρησκείας …του Χριστιανισμού. Οσοι φοβάστε τον ιό και οχι τον Θεό φορέστε τες..

Στην Ρουμανία 0 Λαός  ΜΠΟΥΚΑΡΕ στο προαύλιο χώρο της Βουλής και η ψηφοφορία για το πασο “ελευθερίας και το Νομοσχέδιο δεν πρόλαβε να ψηφιστεί..Οι Βουλευτές έτρεχαν πανικόβλητοι στα υπόγεια τούνελ να σωθούν. Οι Ρουμάνοι έδειξαν οτι δεν μασάνε . Πριν κάποια χρόνια έδειξαν μάλιστα πως εκτελούν τους τυράννους!!

Απο τη νεα Χρονιά οι Νεοταξίτες θα δώσουν τη τελευταία μαζική επίθεση….Ξέρουν οτι το αφήγημα τους μπάζει απο παντού..Ξέρουν οτι πολλοί τρώνε αμάσητα ολα για τις μεταλλάξεις και δεν θέλουν να ξυπνήσουν περισσότεροι..Τα εμβόλια τους δεν λειτουργούν και ψάχνουν λύση Υποταγής..

δυο τρυπηματάκια για να αποκτήσεις την ελευθερία σου ΨΟΦΗΣΕ!!  Κατέρρευσε το ψέμα τους..Τα στοιχεία θανάτων απο το ξεκίνημα των εμβολιασμών αυξήθηκαν και δείχνουν οτι άλλος είναι ο λόγος του Μαζικού Εμβολιασμού..

Ετοιμάζουν Στρατόπεδα-Δομες για να κλείνουν οσους δεν υποτάσσονται…Στρατολογούν  πληρωμένες ομάδες επιβολής και συλλήψεων δια της βίας ..Τους έχουν έτοιμους για εισαγωγή στη Χώρα μας..Ξέρουν οτι η Αστυνομία δεν θα δεχτεί να εκτελέσει αυτές τις εντολές…Οι  Αστυνομικοί είναι πολίτες που ζουν ανάμεσά μας. 

Έχουν οικογένειες συγγενείς και φίλους. Εχουν ηδη καταλάβει ότι στηρίζουν και προστατεύουν τυράννους και Αντισυνταγματικά μέτρα που θα κάνουν την ίδια τους τη ζωή και αυτή των παιδιών τους κόλαση!! Ξέρουν οτι θα βρεθούν εξω απο το Σώμα εαν υπακούσουν στη Χούντα με το πρώτο αναποδογύρισμα της κατάστασης..

Ζουμε ΠΟΛΕΜΟ με οπλο την Πανδημία που εστησαν και απο τη νεα Χρονιά οι Παρανοϊκοί του Πλανήτη με την Κυβέρνηση-Αντιπολίτευση που εκτελεί τις εντολές Κατάρρευσης της Οικονομίας Υποταγής και Μείωσης πληθυσμού θα δείξουν ξεκάθαρα το αιμοβόρο πρόσωπο τους κατα των πολιτών…..

Δύναμη και η Γέννηση του Χριστού να σας δώσει φώτιση




πηγη 

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Translate

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.