Παρασκευή 24 Δεκεμβρίου 2021

Aυτά εivαι τα vέα ΜEΤPΑ YΠOΤΑΓHΣ: Mάσκες παvτού από σnμερα απoφασισαν οι xιτλερiσκoι...

Μάσκες παντού από σημερα, διπλές στα super market και τα ΜΜΜ, δεν επιστρέφουν τα sms...



Μάσκα παντού και στους εσωτερικούς και στους εξωτερικούς χώρους, διπλή ή μάσκα Ν-95 σε ΜΜΜ και σούπερ μάρκετ και ακύρωση εκδηλώσεων των Δήμων για τις εορτές, είναι ορισμένα από όσα ανακοίνωσε ο Πλευρης και ειπε: 

Παρατηρείται αύξηση των κρουσμάτων και προσπαθούμε να την αποκωδικοποιήσουμε" είπε ανακοινώνοντας τα νέα μέτρα που θα ισχύσουν από αύριο στις 6:00 το πρωί και έως το πρωί της 3ης Ιανουαρίου. Αναφορικά με την Όμικρον στο σκέλος της μεταδοτικότητας είναι πολύ υψηλή, ενώ για τη νοσηρότητα υπάρχουν αισιόδοξα μηνύματα, σε 10-15 μέρες θα έχουμε πιο σαφή εικόνα, σημείωσε, συμπληρώνοντας ότι είναι επιτακτικό να ληφθούν μέτρα.

Αναλυτικά τα μέτρα που ισχύουν:

-Όπως είπε ο Πλεύρης, από αύριο στις 6 το πρωί, έως το πρωί της 3ης Ιανουαρίου η μάσκα είναι υποχρεωτική σε όλους τους εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους.

-Ειδικά για τους κλειστούς χώρους όπως σουπερ μάρκετ και μέσα μεταφοράς έκανε λόγο για διπλή μάσκα ή υψηλής προστασίας ΚΝ95.

-Ακυρώνονται οι δημόσιες εορταστικές εκδηλώσεις.

-Οι ταξιδιώτες που έρχονται στην Ελλάδα, θα υποχρεούνται να επαναλαμβάνουν το τεστ, τη δεύτερη και τέταρτη μέρα από την είσοδό τους στη χώρα. Εκτός από το τεστ που έκαναν πριν από το ταξίδι.

-Ισχυρή σύσταση για τεστ πριν από κάθε κοινωνική εκδήλωση.

Για τα σχολεία είπε ότι θα ανοίξουν κανονικά, ενώ μπορεί να εξετασθεί το πρωτόκολλο βάσει του οποίου θα λειτουργούν.

Όπως είπε ο υπουργός από τις 3 Ιανουαρίου και μετά θα ληφθούν νέα μέτρα, η επιτροπή θα συνέλθει και πάλι τη Δευτέρα (27/12) για να εξετάσει τα νέα δεδομένα.

Τα μέτρα μετά τις 3 Ιανουαρίου:

Τα μέτρα, είπε ο Πλεύρης θα αφορούν τη διασκέδαση, τις αθλητικές οργανώσεις και την τηλεργασία. Η αναλυτική ανακοίνωση θα γίνει στις 27 Δεκεμβρίου.

Η εκτίμηση είναι ότι θα υπάρξει περιορισμός στο ωράριο των κέντρων διασκέδασης και των εστιατορίων, θα υπάρξει πρόβλεψη να μην υπάρχουν θεατές στις αθλητικές διοργανώσεις ή να περιοριστεί ο αριθμός των θεατών και θα επεκταθεί η τηλεργασία και στον ιδιωτικό και στον δημόσιο τομέα.



πηγη 


Αρχειοθήκη ιστολογίου

Translate

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.