Σάββατο 25 Δεκεμβρίου 2021

Πιo Mnτσoτάκnς κι από τον Mnτσoτάκn ο Avδρoυλάκnς: Yπoxρεωτικo μoριακo τεστ...να πλnρώvει ο εργαζoμεvoς ! ! !

Tάσσεται υπέρ του υποχρεωτικού εμβολιασμού για το σύνολο του δημόσιου τομέα

O νέος αρχηγός του ΚΙΝΑΛ φαίνεται να μην αστειεύεται με το θέμα της πανδημίας και του κορονοιό και προτεραιότητα του να είναι η ασφάλεια όσων εργάζονται στο δημόσιο τομέα.

Πιο αναλυτικά “πιο Μητσοτάκης κι από τον Μητσοτάκη” αποδεικνύεται εντέλει ο Νίκος Ανδρουλάκης. Εάν κάποιοι είχαν την ψευδαίσθηση ότι θα συνέχιζε την πολιτική της αείμνηστης Φώφης Γεννηματά, δίνοντας έμφαση στο Εθνικό Σύστημα Υγείας που αποτελεί το μεγαλύτερο κληροδότημα του παλαιού ΠΑΣΟΚ, διαψεύστηκαν γρήγορα.

Νίκος Ανδρουλάκης: “Υποχρεωτικό μοριακό τεστ το οποίο θα πληρώνει ο εργαζόμενος”

Η τακτική που προτείνει ο Νίκος Ανδρουλάκης

Ο Νίκος Ανδρουλάκης σε συνέντευξή του τάσσεται υπέρ του υποχρεωτικού εμβολιασμού για το σύνολο του δημόσιου τομέα, ενώ ουσιαστικά θέλει να εμβολιάσει και το σύνολο του ιδιωτικού τομέα, αφού προτείνει υποχρεωτικό μοριακό τεστ το οποίο θα πληρώνει ο εργαζόμενος...

πηγη 



Συμπερασμα....

Τα ιδια σκατα ειναι κι αυτος !

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Translate

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.