Κυριακή 26 Δεκεμβρίου 2021

Ο Πoύτιv δnλωσε οτι δεν αvέxεται τις πρoσβoλές κατά του Mωάμεθ...oπως ο Koυλnς τις πρoσβoλες κατα των Xpιστιαvων ! ! !

Αντιθέτως ο Έλληνας πρωθυπουργός ανέχεται από στενό συνεργάτη του την προσβολή της Ορθοδοξίας, η οποία αναγνωρίζεται από το σύνταγμα....



Οι δηλώσεις αυτές προσβολή στις θρησκευτικές ελευθερίες, πεποιθήσεις της συντριπτικής πλειοψηφίας των 10.000.000 Ελλήνων χριστιανών ανήμερα της μεγαλύτερης γιορτής της χριστιανοσύνης τα Χριστούγεννα που τιμάται σε όλον τον κόσμο, ακόμη και από τους Άραβες και το Ισραήλ !!!

Το παρακράτος επιθυμούσε απεγνωσμένα να βλασφημήσει την εορτή των Χριστουγέννων. Προκάλεσαν το θρησκευτικό συναίσθημα με την λασπολογία κατά του Σωτήρα Ιησού Χριστού.

 Οι γνωστοί πληρωμένοι σχολιαστές σε διατεταγμένη υπηρεσία με τα μυστικά κονδύλια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ανέλαβαν να ολοκληρώσουν αυτό που ξεκίνησε ο Μόσιαλος που συμπεριφέρθηκε απαράδεκτα. 

Καταργήθηκαν αρκετοί πληρωμένοι λογαριασμοί από τα μέσα κοινωνικής δικτυώσεως. 

Οι συνωμοσιολογίες δεν είναι τυχαίες. Οι δυνάμεις που ελέγχουν πλέον την κατάσταση στην Ελλάδα ήθελαν να κάνουν επίδειξη δύναμης, εις βάρος ενός έθνους που βρίσκεται υπό κατοχή.

Ο Πούτιν διαμήνυσε ότι δεν ανέχεται τις προσβολές κατά του Μωάμεθ γιατί θίγουν τις θρησκευτικές ελευθερίες και πεποιθήσεις των 20.000.000 Ρώσων μουσουλμάνων ενώ ο Έλληνας πρωθυπουργός ανέχεται από στενό συνεργάτη του την προσβολή της επικρατούσας κατά το Σύνταγμα θρησκείας, και αδαφορεί για  τις θρησκευτικές ελευθερίες-πεποιθήσεις της συντριπτικής πλειοψηφίας των Ελλήνων χριστιανών. 




πηγη 

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Translate

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.