Δευτέρα 27 Δεκεμβρίου 2021

Avακoινωθnκαv τα Nεα Mετpα της Nεας Tpομoκpατiας και αφopoυν.....ΜOΝO MΠOΛlΑΣMΕNΟYΣ ! ! !

Η ΜΗΤΣΟΧΟΥΝΤΑ ανακοίνωσε τα επιπλέον μετρα για μπολιασμένους ...

Ομολογούν  με τα μετρα οτι οι τσιμπημένοι μεταδίδουν τον ιό....

Αρα δεν δίνουν καμία προστασία τα δήθεν εμβόλια....

Γιατι οι ανεμβολίαστοι ήξεραν και αντιστέκονται....



ΤΑ ΝΕΑ ΧΟΥΝΤΟΜΕΤΡΑ

Υποχρεωτική χρήση μάσκας υψηλής αναπνευστικής προστασίας ή διπλή μάσκα τόσο στα σούπερ μάρκετ, στα μέσα μεταφοράς και στο προσωπικό της εστίασης αλλά και όπου υπάρχει συγχρωτισμός.

Ωράριο λειτουργίας έως τις 12 τα μεσάνυχτα, έως 6 άτομα ανά τραπέζι και όχι όρθιοι σε διασκέδαση και εστίαση. Αν τα μέτρα δεν τηρηθούν θα απαγορευθεί και η μουσική.

 Στα γήπεδα: Περιορισμός στο 10% με ανώτατο όριο τα 1.000 άτομα. Αν δεν τηρηθούν τα μέτρα όλοι οι αγώνες θα γίνουν κεκλεισμένων των θυρών.

 Σε μονάδες φροντίδας ηλικιωμένων μόνο επισκεπτήριο με PCR και το ίδιο και σε νοσοκομεία.

Τηλεργασία σε ιδιωτικό και δημόσιο τομέα έως 50% και κυλιόμενο ωράριο. Θα είναι ανάλογα με τις δυνατότητες κάθε υπηρεσίας.

ΤΡΕΝΟ ΠΑΝΕ ΟΙ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΙ…

Κατασκευάζουν  τα “κρούσματα” και τα ποσοστά…Πλήρωσαν Τα Μεσα εξαπάτησης με εκατομμύρια για να σε τρομοκρατήσουν εθεσαν σε αναστολή ιατρικό προσωπικό αντί να προσλάβουν περισσότερο, σε εξαπάτησαν.

Σε μετατρέπουν σε αριθμό και σου δίνουν λιγες ελευθερίες με τρίμηνη διάρκεια και σου χώνουν δηλητήρια  που θα μειώσουν το προσδόκιμο ζωής σου και θα σε φορτώσουν με ασθένειες.

Κρύβουν  τα αμέτρητα περιστατικά παρενεργειών και θανάτων

Εχουν θέσεις  για τους δικούς τους VIP  μονοκλονικά σε οσους επιλέγουν για  θεραπείες.

Κάνουν χονδρές μπίζνες  σε βάρος σου Σου στερούν μέρα με τη μέρα τις ελευθερίες σου παραβιάζοντας το Σύνταγμα και κατοχυρωμένα ανθρώπινα δικαιώματα.

Σου ετοιμάζουν  βραχιολάκια με bar codes σου ετοιμάζουν να σε τσιπάρουν.

Σε  σκανάρουν παντού σαν να είσαι προϊόν  κι εσύ ακόμα νομίζεις θέλουν το “καλό” σου;

Η ξυπνάς η θα σε πεθάνουν.

Η σκλαβοποίηση ειναι το σχεδιο τους και η μείωση πληθυσμού….Η ελευθερία κερδίζεται…αλλιώς  τρεχα για την επόμενη δοση μεχρι να σε τελειώσουν....




πηγη 

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Translate

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.