Παρασκευή 31 Δεκεμβρίου 2021

Kpύβoυν τους θαvάτoυς και τις παpεvέpγειες ! ! ! Δεiτε τη λiστα kαταγραφnς του 11 & 12 του 21…

Ατέλειωτες  οι καταγραφές εξολόθρευσης Ελλήνων απο το Γενετικο Σκεύασμα τους μήνες Νοέμβριο – Δεκέμβριο. 

Δειτε τη μακάβρια λίστα πατώντας ΕΔΩ



Το ονόμασαν εμβόλιο για να νομίζεις οτι ειναι σαν τα προηγούμενα…Στα πραγματικά εμβόλια που εγιναν δοκιμές 10 ετων εαν πέθαιναν 10 ατομα ειχε ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ η κυκλοφορία του..Εδω εχουμε στην Ευρωπαική βαση δεδομένων ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΟ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ 34.000 ανθρωπων και 3.000.000 με παρενεργειες απο τους οποιους το 1.500.000  το γεννετικο σκευασμα τους κατεστησε ΑΝΙΚΑΝΟΥΣ ΓΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑ..

Εσυ θα περιμένεις τα μακροπρόθεσμα αποτελέσματα??

Θα δώσεις το σωμα σου για ΠΕΙΡΑΜΑ?

Το 21 φεύγει με Τριαντα τέσσερεις χιλιάδες θανάτους στην Ευρωπη….Το 2022 θα ζησουμε τα χειρότερα…με τις μακροπρόθεσμες συνεπειες…Ολα για την μειωση πληθυσμού και την σκλαβοποίηση σου….



ΠΗΓΗ 

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Translate

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.