Πέμπτη 27 Μαΐου 2021

Γάλλος νομπελίστας ιoλόγoς Luc Moηtagnier: Πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι να αποτεφρώσoυμε τα πτώματα εμβoλιασμέvων....

Μίλησε ο Γάλλος νομπελίστας για θανάτους όσων έχουν εμβολιαστεί...



Δεν υπάρχει πιθανότητα μακροχρόνιας επιβίωσης για όποιον έλαβε  κάποιο από τα εμβόλια για τον COVID-19, είπε  ο Γάλλος νομπελίστας ιολόγος Luc Montagnier

Όλοι όσοι εμβολιάστηκαν για τον "κινεζικό ιό" όπως χαρακτηρίζει τον κορωνοϊό,  ο Montagn  κατά τη διάρκεια μιας πρόσφατης συνέντευξης. «Δεν υπάρχει ελπίδα και καμία πιθανή θεραπεία».

«Πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι να αποτεφρώσουμε τα πτώματα» φέρεται να ειπε.

Αφού μελέτησε σε βάθος τα συστατικά που περιέχονται στις ενέσεις και τι κάνουν, ο Montagnier αναφέρει ότι κατέληξε στο συμπέρασμα ότι κάθε άτομο που παίρνει το εμβόλιο τελικά θα πεθάνει από το ανοσιακό φαινόμενο ή εξαρτώμενη από αντισώματα ενίσχυση ή ADE.

Ακουστε τον ΕΔΩ



πηγη 

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Translate

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.