Τρίτη 25 Μαΐου 2021

Γύφτoι ξυλοκόπησαν αστυνoμικούς και ένας δειλός Eισαγγελέας τους άφησε ελεύθεpους...

Δειλος και ακαταλληλος για την θεση που κατεχει...

Και ρωτω...

Αν πλακωναν στο ξυλο τον Εισαγγλεα θα ηταν ελευθεροι τωρα ;



Έντονα αντέδρασαν τρεις ευπαθείς ημεδαποί στο πρόστιμο για παράνομη κατασκήνωση και ρύπανση που τόλμησαν να τους βεβαιώσουν οι αστυνομικές αρχές της Πάρου.

Οι δυο αναξιοπαθούντες αντιστάθηκαν με αποτέλεσμα να προσαχθούν στο τοπικό αστυνομικό τμήμα, όπου εκεί η κατάσταση πήρε μια ανέλπιστη (;) τροπή. Οι Ρομά άρχισαν να ξυλοκοπούν άγρια τους αστυνομικούς και όπως θα δείτε και στο βίντεο τους πέταξαν μέχρι και καρέκλες.

Πάνω στην αναμπουμπούλα, ένας εκ των τριών ευπαθών κυριών διέφυγε ενώ οι άλλοι δυο καρεκλομάχοι συνελήφθησαν και στα καπάκια αφέθηκαν ελεύθεροι με προφορική εντολή του εισαγγελέα Σύρου και εις βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία.

Όπως αναφέρουν πηγές, την ώρα της… ζωηρής μετακόμισης, σε κοντινή απόσταση ήταν σε εξέλιξη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου. Πληροφορούμενος ο Δήμαρχος Μάρκος Κωβαιος για το περιστατικό ζήτησε την διακοπή του συμβουλίου προκειμένου να σπεύσουν στο πλευρό των αστυνομικών. 

Όμως οι δημοτικοί σύμβουλοι αρνήθηκαν λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «εμείς είμαστε πολίτες και όχι όργανα της τάξεως».




πηγη 

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Translate

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.