Σάββατο 29 Μαΐου 2021

ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΤΕΡHΣΟΥΝ ΤΑ ΠΟΛIΤΙΚΑ ΔΙΚΑIΩΜΑΤΑ ΣΕ ΛAΓΟ ΚΑΙ ΚΑΣIΔIΑΡΗ ! ! ! Την πατησαν οι αγραμματοι τηλεπαπαγαλοι που πανηγυριζαν....

Στο άρθρο 1 της τροπολογίας αποσαφηνίζεται  πλήρως για ποια αδικήματα θα στερείται κάποιος το δικαίωμα να ψηφίζει στις εκλογές (δικαίωμα του εκλέγειν), μετά όμως από αμετάκλητη η δικαστική απόφαση σε βάρος του....



Η αποστέρηση ισχύει για το χρονικό διάστημα της επιβληθείσας ποινής και υπολογίζεται από την αμέσως επόμενη ημέρα που η δικαστική απόφαση καθίσταται αμετάκλητη, ενώ οι εισαγγελικές αρχές ενημερώνουν τη Διεύθυνση Εκλογών του Υπουργείου Εσωτερικών, προκειμένου να διαγράψει τα συγκεκριμένα πρόσωπα από τους εκλογικούς καταλόγους.

Αναλυτικότερα, σύμφωνα με την τροπολογία, στερούνται του δικαιώματος του εκλέγειν:

α) όσοι βρίσκονται, σύμφωνα με τις διατάξεις του Αστικού Κώδικα, σε πλήρη στερητική δικαστική συμπαράσταση και για όσο χρόνο διαρκεί αυτή σε κάθειρξη για τα αδικήματα των κεφαλαίων 1 – 6 του Δεύτερου Βιβλίου του Ποινικού Κώδικα (προσβολές κατά τους πολιτεύματος, προδοσία της χώρας, νόθευση της εκλογικής διαδικασίας, βία κατά των εκλογέων κτλ), ή σε οποιαδήποτε ποινή για εγκλήματα του Στρατιωτικού Ποινικού Κώδικα που επισείουν την ποινή της ισόβιας κάθειρξης, ή σε ισόβια κάθειρξη για κάθε άλλο αδίκημα.

Αυτό λοιπον που καταλαβαινω εγω απο την όλη περίπτωση είναι ότι δεν μπορούν να στερησουν το δικαιωμα απο τον κ. Κασιδιαρη ή απο τον κ. Λαγό το να εκλεγούν βουλευτές ή δημαρχοι, εφοσον μαλιστα δεν εχουν εις βαρος τους τελεσιδικες δικαστικες αποφασεις!

Αλλα και να δηλωναν ρητα ότι: “εμεις αποφασιζουμε και διατασσουμε οι χρυσαυγιτες να μην εχουν πολιτικα δικαιωματα” παλι θα εκαμαν μια τρυπα στο νερο!

Διότι, ποιος απαγορευει λογου χαριν, να παραιτηθει ο πασας ενας απο την προεδρια του κομματος του και να αναλαβει καποιος αλλος στο ποδι του.

Αλλωστε αυτο το εχει καμει ηδη ο κ. Λαγος!

Ο οποιος – για οσους δεν το ξερουν – δεν ειναι πλεον Προεδρος της ΕΛΑΣΥΝ! Προεδροι ειναι οι κ. Ζωγραφος και Λουκακος. Συνεπως οσο και να φορτωνουν απαγορευσεις τον κ. Λαγο, η ΕΛΑΣΥΝ μπορει μια χαρα να παρει μερος σε εκλογες!

Το ίδιο θα μπορουσε να γινει και για τους Ελληνες, αν φτασουν στο σημειο να σπασουν τοσο πολυ τ’ @ρχιδι@ του κ. Κασιδιαρη!

Ακομα και για την απαγορευση συμμετοχης σε ραδιοφωνικες ή τηλεοπτικες εκπομπες, θα δειτε στην ντροπολογια, οτι απαιτειται οριστικη καταδικη!

Και λεω τωρα εγω, με το λιγο μου νιονιό…

Η όλη φαση οργανωθηκε και θα οργανωθει, πρωτιστως με επικοινωνιακα κριτηρια!

Αυτο που θελουν οι καθεστωτικοι εργολαβοι ειναι να κατατρομαξουν το ποπολο! Να το αποπροσανατολισουν, να το μπερδεψουν, να το χειραγωγησουν!

Ο μεσος ανυποψιαστος πολιτης, ακουγοντας αυτα που θα του πλασαρουν στις τηλεορασεις, θα νομιζει ότι δεν εχει δικαιωμα να παει να ψηφισει το κομμα Κασιδιαρη!

Κι αν συμβεί αυτό, τοτε το σχεδιο τους θα εχει πετυχει!

Γι αυτό αδερφε μου Ελληνόπουλε να εχεις ματια και αυτια ανοιχτα!

Η παραπληροφορηση θα χτυπησει κοκκινο!

Μαλιστα όταν με το καλο περασουν την ντροπολογια τους, θα ειμαστε παλι εδω, να σε ενημερωσουμε για το τι ακριβως παιζεται και πως θα το αντιμετωπισουν οι Ελληνες εθνικιστες.

Προς το παρον δειξε ψυχραιμια και γραψ’ τους εκει που δεν πιανει μελανι…

Και θα με θυμηθεις…

Θα γαβγισουν, θα λυσαξουν, θα αλυχτησουν αλλα δεν μπορουν να δαγκωσουν…




πηγη 

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Translate

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.