Κυριακή 14 Φεβρουαρίου 2021

"Στον ερωτα της ζωης μου" (Που ειναι ανδρας), εγραψε ο Διευθυντής του Οικονομικού Γραφείου του Απερχομενου "Πρωθυπουργού".....

Η ανάρτηση του Α.Πατέλη Διευθυντή Γραφείου του πρωθυπουργού Κ.Μητσοτάκη στον σύντροφό του για τον Άγιο Βαλεντίνο....



Μια φωτογραφία με τον σύντροφό του ανάρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ο διευθυντής του Οικονομικού Γραφείου του Πρωθυπουργού Αλέξης Πατέλης.

Ο κ. Πατέλης αφιέρωσε την ανάρτηση «στον έρωτα της ζωής του», όπως έγραψε χαρακτηριστικά: «Happy Valentine’s Day to the love of my life». Πολύ γλυκό και συγκινητικό...

Ο Α.Πατέλης είναι προϊστάμενος στο Οικονομικό Γραφείο της Γενικής Γραμματείας Πρωθυπουργού της Προεδρίας της Κυβέρνησης (Επικεφαλής Οικονομικός Σύμβουλος).




πηγη 

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.