Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου 2021

Λινού:''Οι ηλικιωμένοι να πηγαίνουν στα σούπερ μάρκετ από τις 06:30 έως τις 08:30 το πρωί''

Πάει όλοι εσείς έχετε τρελαθείτε τελείως είστε για το Δρομοκαΐτειο... 

Τα σούπερ μάρκετ μπορούν να ανοίγουν από τις 06:30 και να μπορούν να πηγαίνουν μέχρι τις 8:30 μόνο οι ηλικιωμένοι
Νέα πρόταση για να αντιμετωπιστεί η πανδημία του κορονοϊού έκανε η Αθηνά Λινού, η οποία προτείνει συγκεκριμένο ωράριο στα σούπερ μάρκετ για τους ηλικιωμένους.


Πιο συγκεκριμένα, η καθηγήτρια της Ιατρικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, Αθηνά Λινού, προτείνει να πηγαίνουν μόνο οι ηλικιωμένοι στα σούπερ μάρκετ έως τις 08:30 το πρωί, καθώς, όπως τονίζει, καλπάζει και στη χώρα μας η βρετανική μετάλλαξη του κορονοϊού που έχει αυξημένη μεταδοτικότητα. Συγκεκριμένα, η Αθηνά Λινού, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «Στο Κόκκινο 105,5», ανέφερε πως τα σούπερ μάρκετ μπορούν να ανοίγουν από τις 06:30 και να μπορούν να πηγαίνουν μέχρι τις 8:30 μόνο οι ηλικιωμένοι. «Αφού οι άνθρωποι αυτοί ξυπνούν πολύ πρωί», σημείωσε η ίδια.

 

 

Πηγή 

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Translate

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.