Κυριακή 15 Νοεμβρίου 2020

Κάτι βρωμάει και ζέχνει...Αγωγή εναντίον εταιρειών που έδωσαν στην αγορά τα PCR TEST για τον κορονοϊό ! ! !

ΤΥΧΑΙΟ;

ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ....

Παγκόσμια αγωγή εναντίον εταιρειών που έδωσαν στην αγορά τα PCR TEST για τον κορονοϊό. – Ζ. Πολυζωίδης 



Στον Focus Fm 103,6 μίλησε ο Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ένωσης Καταναλωτών «ΩΜΕΓΑ» Ζάκης Πολυζωίδης, αναφορικά με την Παγκόσμια Αγωγή που έχει καταθέσει ομάδα Γερμανών δικηγόρων σε βάρος εταιρειών που κατασκεύασαν, παρήγαγαν και έριξαν στην αγορά τα PCR τεστ για τον κορονοϊό.

Ο κ. Πολυζωίδης απαντώντας σε ερωτήσεις του Στέφανου Δαμιανίδη τόνισε πως τα τεστ δεν είναι κατασκευασμένα για την ανίχνευση του COVID 19, αλλά του SARS & κατά συνέπεια τα όποια αποτελέσματα που προκύπτουν είναι εσφαλμένα!

Μάλιστα σημείωσε πως στην εν λόγω αγωγή μπορούν να συμμετάσχουν δωρεάν όλοι οι πολίτες επισκεπτόμενοι το site pekoonline.com.




πηγη 

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.