Κυριακή 15 Νοεμβρίου 2020

Κυρα Ιωάννα γιατί λέτε τεμπέληδες όσους θα πάρουν τα 800 ευρώ; Δεν ξέρετε ότι πολλοί άνθρωποι έμειναν άνεργοι;




 

 

Μάθε λοιπόν ότι υπαρχουν άνθρωποι που με αυτά τα λεφτά ζούνε οικογένειες με παιδιά ! ! ! 

Εσύ αυτά τα εχεις για να βάζεις ψεύτικα μαλλιά στο κεφάλι για να λες βλακείες... 

Σάλο έχει προκαλέσει μία δήλωση της Τούνη για το έκτακτο επίδομα των 800 ευρώ που παίρνουν όσοι πλήττονται από την πανδημία.

«Τα 800 ευρώ είναι αστεία για τις επιχειρήσεις», είπε και συμπλήρωσε: «Οι τεμπέληδες χαίρονται προφανώς τώρα που τα παίρνουν»  σε συνέντευξη της στην εφημερίδα On time και τη Σάσα Σταμάτη αναφορικά με την οικονομική κατάσταση λόγω της πανδημίας του κορονοϊού.

Βέβαια η Ιωάννα Τούνη ή δεν ξέρει ή δεν υπολογίζει ότι αυτά τα χρήματα για κάποιες οικογένειες όχι μόνο είναι απαραίτητα αλλά δεν φτάνουν κιόλας.

«Εγώ έχω περάσει COVID και έχω κάνει τεστ αντισωμάτων. Δεν πρόκειται να ξανακολλήσω για τους επόμενους 7 μήνες. Ήμουν δυο εβδομάδες καραντίνα τον 15Αύγουστο» συμπλήρωσε το ξανθό μοντέλο.

 

Πηγή 

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.