Παρασκευή 13 Νοεμβρίου 2020

Εκπρόσωποι Αμερικανών γιατρών: Όσα σας λένε οι "ειδικοί" είναι ψέματα, ο Δρ Fauci είπε: Όταν βρίσκεσαι σε περίοδο έξαρσης η μάσκα ίσως δίνει την αίσθηση ασφάλειας αλλά...

Εμεις δεν λεμε τιποτα....

Απλως μεταφερουμε το μηνυμα....

Διαβάστε τώρα προσεκτικά τι είπαν εκπρόσωποι των Αμερικάνων γιατρών έξω από το Ανώτατο Δικαστήριο.



"Οι μάσκες είναι εντελώς άσχετες στο να εμποδίσουν τον ιό SARS-CoV-2. Aν αμφιβάλλετε, τότε θα πρέπει να παρακολουθήσετε το εκπαιδευτικό σεμινάριο που κάνουμε για τον μύθο των μασκών. Πριν από τον Μάρτιο 2020 δεν υπήρχε καμία επιστημονική έρευνα που να βεβαιώνει ότι μια μάσκα μπορεί να εμποδίσει έναν ιό. Ο Αυτοκράτορας Δρ Fauci είπε:" Όταν βρίσκεσαι σε περίοδο έξαρσης η μάσκα ίσως δίνει την αίσθηση ασφάλειας αλλά δεν παρέχει την προστασία που νομίζει κάποιος. Οι μάσκες έχουν τον συμβολικό ρόλο να αυξάνουν την αντίληψη ότι είσαι καλά και ασφαλής". Έχει περάσει όλη του τη ζωή πάνω σε αυτό. 

Εξαπατηθήκατε από τα ΜΜΕ. Η προπαγάνδα δεν είναι καινούργιο φαινόμενο. Ο Τόμας Τζέφερσον είπε: "Αυτός που δεν διαβάζει απολύτως τίποτα είναι πολύ πιο μορφωμένος από κεινον που διαβάζει μόνο εφημερίδες."

Το μήνυμά μας προς εκείνους που δεν έχουν συνειδητοποιήσει ότι είναι θύματα προπαγάνδας και που πιστεύουν ότι δεν είναι σπουδαίο να πιέζουν τους άλλους να φορούν μάσκα: οι επιβολή της μάσκας διασπείρει φόβο και εχθρότητα τα οποία αλλάζουν την ανθρώπινη κουλτούρα. Οι άνθρωποι δεν αλληλεπιδρούν, γίνονται λιγότερο φιλικοί και είναι έτοιμοι να ξεσπάσουν στους συμπολίτες τους. Οι μάσκες φέρνουν κοινωνικό διχασμό και επίρριψη του φταίξιμου στον άλλο. Η επιβολή της μάσκας προκαλεί το αξεπέραστο πρόβλημα της καταπάτησης των κοινωνικών ελευθεριών. Καμία κυβέρνηση δεν μπορεί να επιβάλλει κάλυμμα προσώπου διότι δικαιώματα που δεν της έχουν δοθεί ρητώς(μέσω της ψήφου) ανήκουν στο λαό.

Η κυβέρνηση δεν έχει κανένα συνταγματικό δικαίωμα να επιβάλλει κανόνες στην ένδυση.

Η χρήση μάσκας αποτελεί και θέμα εθνικής ασφαλείας. Όταν οι πολίτες μιας χώρας πείθονται τόσο εύκολα να κάνουν κάτι το οποίο είναι αντίθετο στο Σύνταγμά τους είναι σα να στέλνουν στον εχθρό τηλεγράφημα με τις αδυναμίες τους και τον κοινωνικό τους διχασμό.

Τώρα... προς όσους Αμερικανούς φοβούνται πραγματικά:

Είμαστε γιατροί. Είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε με τα γεγονότα ώστε να μειώσουμε το φόβο σας. Θα ασχοληθούμε με τα γεγονότα, το συναίσθημα και μια έκκληση για δράση.

Πρώτα τα γεγονότα. Βάλτε το στο μυαλό σας ότι όσα σας λένε οι "ειδικοί" εδώ και μήνες είναι ψέματα. Δεν υπάρχουν δύο εκατομμύρια νεκροί. Το εθνικό σύστημα υγείας μας δεν υπερφορτώθηκε ποτέ! Υπήρχαν πάντα δεκαπλάσιοι αναπνευστήρες απ'οσους χρειαζόμασταν. Σχεδόν όλοι αναρρώνουν και η έγκαιρη θεραπεία είναι πραγματικά αποτελεσματική. 

Μην αγνοείτε την εμπειρία της ζωής. Αν το μόνο που θα' πρεπε να κάνετε για να σταματήσετε έναν ιό είναι να βάλετε ένα χαρτομάντιλο μπροστά στο πρόσωπό σας, τότε θα το είχαν μάθει και οι πρόγονοί σας αιώνες πριν και θα σας το είχε διδάξει η γιαγιά σας.

Ύστερα το συναίσθημα. Ο μύθος είναι ρεαλιστικός και πειστικός. Συνειδητοποιήστε ότι απλώς επειδή πιστεύετε ή αισθάνεστε ότι κάτι είναι αλήθεια δεν το κάνει να είναι η αλήθεια. Γίνεται τεράστια εκστρατεία προπαγάνδας για να σας κάνουν να πιστέψετε κάτι. 

Είναι στο χέρι σας να το απορρίψετε. Μια απλή έρευνα στο διαδίκτυο θα σας αποκαλύψει ότι κανένας επιστήμονας και ποτέ δεν πίστεψε πως μια μάσκα, πόσω μάλλον μια μπαντάνα, μπορούσε να περιορίσει έναν ιό μέχρι που εμφανίστηκε ο covid. Ο μύθος της μάσκας έχει δημιουργηθεί από τους πολιτικούς και να είστε απολύτως βέβαιοι πως ό,τι συμβαίνει στην πολιτική συμβαίνει για άλλους σκοπούς.

Και τέλος η έκκληση για δράση. Προς τους πιστούς της μάσκας και όσους θυμώνουν με τους ανθρώπους που δεν φορούν μάσκα:

Σας καλούμε να διπλασιάσετε το θυμό σας και να τον κατευθύνετε σε αυτούς που σας είπαν ψέματα. Μόνο θυμωμένοι θα καταφέρετε να ξεπεράσετε τον κοινωνικό διχασμό. Σας χρειαζόμαστε για να εξαπολύσουμε την οργή μας προς το επαγγελματικό σύμπλεγμα των ΜΜΕ που σας λένε ψέματα επανειλημμένως.

Και τέλος... Εσείς οι αποκαλούμενοι "ειδικοί" μας λέτε συνέχεια ότι μια μπαντάνα μπορεί να σταματήσει έναν ιό που είναι χίλιες φορές λεπτότερος από μια τρίχα. Πόσο ανόητοι πιστεύετε ότι είμαστε;

Προς όλους τους Αμερικανούς λέμε:

ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΞΕΓΕΛΑΣΟΥΝ ΑΛΛΟ!

Ο ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΓΥΜΝΟΣ! 

Υ. Γ. Αν κάποιοι συνεχίζετε να θεωρείτε ψεκασμένους όλους τους παγκοσμίως διακεκριμένους επιστήμονες που έχουν επανειλημμένως εκφράσει αντίστοιχες θέσεις τις οποίες θάβει μανιωδώς η αλητεία των ΜΜΕ και των κοινωνικών μέσων... τι άλλο πια να ειπωθεί...

Υ. Γ. Α! Και η άχρηστη πληροφορία της ημέρας... Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία του ΕΟΔΥ, μετά το πέρας και της τέταρτης εβδομάδας επιδημιολογικής επιτήρησης, τα κρούσματα εποχικής γρίπης πανελλαδικώς παραμένουν στο απόλυτο μηδέν. 




πηγη 

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.