Κυριακή 8 Νοεμβρίου 2020

Άστραψε & βρόντηξε ο Μητροπολίτης Αμβρόσιος: ''Οι Αθεόφοβοι <Αφορισμένοι> προκαλούν χωρίς να φοβόνται την Οργή του θεού! Απαγόρευσαν για 2η φορά να πηγαίνουμε να εκκλησιαζόμαστε...


 Αδελφοί μου Χριστιανοί Πολεμάνε την πίστη μας ! ! !

Εδώ είναι το ιατρείο των ψυχών & των σωμάτων ! ! ! 


ΝΕΑ ΚΑΡΑΝΤΙΝΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΣΑΒΒΑΤΟ 7/11/2020 ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ, ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΠΙΛΟΓΗ ΜΕΤΑΒΑΣΗΣ ΣΤΟΥΣ ΙΕΡΟΥΣ ΝΑΟΥΣ (ΓΙΑ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑ, ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΜΟ, ΚΛΠ) ΣΤΟ ΕΝΤΥΠΟ ΤΩΝ ΕΠΙΤΡΕΠΤΩΝ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΩΝ: https://forma.gov.gr/ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΩΡΑ ΠΟΥ Ο ΣΥΝΩΣΤΙΣΜΟΣ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΩΝ, ΕΝΩ ΣΤΑ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΩΝ ΑΤΟΜΩΝ, ΚΑΤΙ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΣΚΟΠΙΜΑ ΔΕΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΓΧΡΟΝΟΥΣ ΔΙΩΚΤΕΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ.

ΟΙ "ΑΦΟΡΙΣΜΕΝΟΙ" ΛΟΙΠΟΝ ΕΠΙΤΙΘΟΝΤΑΙ ΞΑΝΑ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΓΙΑ 2η ΦΟΡΑ.
Ο ΣΟΦΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΜΑΣ ΟΜΩΣ ΛΕΕΙ: "ΤΟ ΔΙΣ ΕΞΑΜΑΡΤΕΙΝ, ΟΥΚ ΑΝΔΡΟΣ ΣΟΦΟΥ"

"ὁ πιστεύων εἰς τὸν υἱὸν ἔχει ζωὴν αἰώνιον· ὁ δὲ ἀπειθῶν τῷ υἱῷ οὐκ ὄψεται ζωήν, ἀλλ᾿ἡ ὀργὴ τοῦ Θεοῦ μένει ἐπ᾿αὐτόν." (Κατά Ιωάννην Ευαγγέλιο κεφ.3, στ.36)

Στο βίντεο περιλαμβάνονται αποσπάσματα από την ομιλία πριν την Πράξη Αφορισμού που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή της Σαμαρείτιδος 17-05-2020 στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Παναγίας Φανερωμένης Αιγίου από τον Μητροπολίτη πρώην Καλαβρύτων και Αιγιαλείας Αμβρόσιο.



Πηγή

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.