Σάββατο 28 Νοεμβρίου 2020

Απειλει και εκβιαζει ο Επαγελματιας Ανεπαγγελτος Κουλης: Δεν θα τους κυνηγάω με το εμβόλιο...μπορεί να θέλουν μελλοντικά να ταξιδέψουν και να μην μπορούν ! ! !

Απειλει, εκβιαζει, κυβερνα με προστιμα, ο κοσμος πειναει....



Αν δεν υπάρξει μαζικός εμβολιασμός δεν πρόκειται να ξεφύγουμε από την πανδημία» ξεκαθάρισε ο Κουλης.  

Όπως είπε ο Κουλης «η νόσος δεν υπάρχει πια επειδή βγήκε το εμβόλιο!».  

Ο Κουλης προανήγγειλε ότι θα ξεκινήσει μία εμβολιαστική εκστρατεία, ενώ επανέλαβε ότι ο ίδιος και η οικογένειά του θα κάνει πρώτος δημόσια το εμβόλιο για να στείλει το μήνυμα στους πολίτες, ενθαρρύνοντας και τους υπόλοιπους πολιτικούς αρχηγούς να πράξουν το ίδιο. 

Αναφερόμενος στους αρνητές του εμβολίου, ο Κουλης σημείωσε ότι : 

Δεν πρόκειται να κυνηγάω με το εμβόλιο στο χέρι όσους δεν θέλουν να το κάνουν», ωστόσο θα πρέπει να γνωρίζουν ότι θα απομονωθούν, για παράδειγμα μπορεί να θέλουν μελλοντικά να ταξιδέψουν και να μην μπορούν!




πηγη 

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Translate

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.