Παρασκευή 14 Αυγούστου 2020

Το Oruc Reis εβαλε πλωρη για την Κρητη ! ! ! Τωρα να δειτε τι "σκληρα διαβηματα" θα γινουν....

 Και οσο τους απαντουν οι Μητσοτακηδες με "σκληρα διαβηματα", τοσο περισσοτερο επιβεβαιωνουν τον Ερντογκαν που μας κραζει συνεχως και ασυστολως...


Η Άγκυρα λοιπον, δείχνει διατεθειμένη να κλιμακώσει τις προκλήσεις από την στιγμή που δεν βλέπει την ελληνική πλευρά να είναι αποφασισμένη να αντιδράσει δυναμικά.

 Εάν μάλιστα το Oruc Reis φτάσει νότια της Κρήτης τότε η Άγκυρα θα έχει ξεκινήσει τεστ αντοχών και στους Αιγύπτιους στους οποίους στο παρελθόν έχει παρατηρήσει δισταγμούς παρά το γεγονός ότι εξοπλίζονται συνεχώς.

Η συμφωνία που υπέγραψαν με την Ελλάδα τους δίνει έννομα συμφέροντα στην περιοχή.

Βέβαια αυτό θα είναι παρακινδυνευμένο καθώς οι τουρκικές δυνάμεις θα κινδυνέψουν να βρεθούν ανάμεσα σε δύο ναυτικές δυνάμεις.





πηγη 

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.