Κυριακή 9 Αυγούστου 2020

"Καημενοι": Αφου πουλησουν την άδεια παραμονής, δηλώνουν κλοπή ή απώλεια & ζητούν επανέκδοση νέας άδειας παραμονής ! ! !

Ενω θαπρεπε να εχουν απελαθει απ την πρωτη στιγμη, κανουν εμποριο τις αδειες παραμονης. 


Διακινητές βγάζουν σε δημοπρασία γνήσια δελτία & άδειες διαμονής αλλοδαπών. Οι κάτοχοι δηλώνουν κλοπή ή απώλεια & ζητούν επανέκδοση.


1.Δελτίο αιτούντος ασύλου (τρίπτυχο) ανήλικου με ημ. συνέντευξης 24/11/2022 θα πιάσει καλή τιμή.

2. Κεκαλυμμένη πώληση κάρτας πρόσφυγα με ταρίφα.


Σχ. : Όσοι συνεργούν ή απλά  δεν μιλούν για αυτό που συμβαίνει στην Αθήνα, στην Λέσβο κ.α. είναι ανάξιοι να λέγονται Έλληνες. Όσοι είναι ¨μπολιπολιτισμικοί¨ τους προτείνουμε να πάνε μέρα ή νύχτα μια βόλτα π.χ στην οδό Γερανίου στο κέντρο της Αθήνας. Εκεί να δούνε με τα μάτια τους την ¨Ελλάδα¨ του σήμερα….






Πηγη 

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.