Δευτέρα 10 Αυγούστου 2020

Σκιαχτηκε η Τουρκια ! ! ! Κανει παραπονα ο Μητσοτακης σε Ευρωπαιους και ΝΑΤΟ, διαβηματα τα λεει... (ποιος μιλησε για πολεμο;)

Ως εκει ειναι ικανος...

Και νησι να αρπαξουν διαβηματα θα κανει ο Κουλης....

Ο πολεμος θελει κοτσια....

Και....


Τους Ευρωπαίους εταίρους και τους συμμάχους του ΝΑΤΟ ενημερώνει για τη νέα πρόκληση της Τουρκίας με τη Navtex για έρευνες νοτίως της Μεγίστης και την έξοδο του Oruc Reis από το λιμάνι της Αττάλειας ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο Μητσοτάκης επικοινώνησε τηλεφωνικά σήμερα το πρωί με τον Πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Charles Michel.

Ενημέρωσε τον κ. Michel για τη συμφωνία της Ελλάδας με την Αίγυπτο, αναφορικά με την οριοθέτηση Αποκλειστικής Οικονομικής Ζώνης, καθώς και για τις ανησυχητικές εξελίξεις στην Ανατολική Μεσόγειο.

Στις 17.00 έχει προγραμματιστεί επικοινωνία  με τον Γενικό Γραμματέα του NATO Jens Stoltenberg.





πηγη

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Translate

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.