Τρίτη 7 Ιουλίου 2020

Το γνωστο Τουρκικο κολπο: Μολις τα βρηκε σκουρα ο Σαρατζ ζητα ανακωχη...

Οταν ειχε το πανω χερι με την βοηθεια των Τουρκων τσιμουδια δεν εβγαζε...
Τωρα που εσφιξαν τα πραγματα μυξοκλαιει στην Ευρωπη...
Δειτε τι λεει...

«Για περισσότερους από 14 μήνες η πρωτεύουσά μας και η περιβάλλουσα σε αυτήν δυτική περιοχή της Λιβύης καταδυναστεύεται από την παράνομη και ανήθικη επίθεσης ενός αχρείου στρατηγού», γράφει ο Σάρατζ σε άρθρο του, το οποίο φιλοξενείται σήμερα στην εφημερίδα Die Welt.

«Η κυβέρνηση της Λιβύης δεν θα παραδοθεί ποτέ και δεν θα επέτρεπε ποτέ να μετατραπεί η Λιβύη σε δικτατορία. Σήμερα ζητώ από τις ευρωπαϊκές χώρες και την Ευρωπαϊκή Ένωση να μας υποστηρίξουν προκειμένου να επιτύχουμε αυτόν τον στόχο», γράφει περαιτέρω, ενώ τονίζει: «Είμαστε βαθιά ευγνώμονες στην Τουρκία», η οποία υποστηρίζει στρατιωτικά την κυβέρνησή του.










πηγη 

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.