Τετάρτη 8 Ιουλίου 2020

Ξεφραγο αμπελι γιναμε...Και οι Σκοπιανοι ξεφορτωνονται και στελνουν τους "καημενους" τους στην Ελλαδα ! ! !

Τα λεει ο αγανακτισμενος δημαρχος...
Για έξαρση του φαινομένου της μετακίνησης παράνομων μεταναστών προς τα σύνορα με τα Σκόπια, μίλησε στον FOCUS FM ο δήμαρχος Παιονίας, Κωνσταντίνος Σιωνίδης....

Σε συνέντευξή του στην εκπομπή "FOCUS στη 1" με τον Στέφανο Δαμιανίδη, ανέφερε ότι δεν πρόκειται για κάτι καινούργιο, καθώς «πάντοτε υπήρχε μια συνεχής ροή αλλά σε πολύ μικρότερο βαθμό». Ο κ. Σιωνίδης εξήγησε ότι οι παράνομοι μετανάστες περνάνε προσωρινά στα Σκόπια, αλλά όπως είπε «την επόμενη ή τη μεθεπόμενη ημέρα γίνονται αντιληπτοί, συλλαμβάνονται, επαναπροωθούνται στη χώρα μας και ακολουθούν το αντίθετο δρομολόγιο». Μάλιστα, όπως κατήγγειλε ο δήμαρχος Παιονίας, είναι πολύ πιθανό μαζί με αυτούς που μας επιστρέφουν, να περνάνε και άλλοι παράνομοι μετανάστες που έφτασαν στα Σκόπια από την Τουρκία -μέσω Βουλγαρίας.

«Η έξαρση αυτού του φαινομένου έχει εντείνει πάρα πολύ το αίσθημα της ανασφάλειας των κατοίκων» σημείωσε και συμπλήρωσε ότι έξω από τις αυλές των κατοίκων περνάνε ομάδες των 30, των 50 ή των 100 παράνομων μεταναστών. Όσον αφορά τις ηλικίες των ατόμων, ο κ. Σιωνίδης παρατήρησε ότι στο μεγαλύτερο ποσοστό τους είναι νεαρά άτομα από 18 έως 35 ετών. «Δύσκολα να δεις γυναίκες ή άτομα μεγαλύτερων ηλικιών» υπογράμμισε.

Ερωτηθείς για το πώς είναι η καθημερινότητα στο Πολύκαστρο και στην Παιονία, ο δήμαρχος είπε «ο δήμος μας έχει επιβαρυνθεί πάρα πολύ». Ανέφερε ότι στη δομή της Νέας Καβάλας «ο αριθμός των φιλοξενουμένων πλησιάζει τους 1.700 και άλλοι 300 διαμένουν σε κατοικίες και ξενοδοχεία».

«Θα συνεχίσουμε να διαμαρτυρόμαστε» είπε χαρακτηριστικά, γνωστοποιώντας ότι εστάλη έγγραφο, σε έντονο ύφος, στα αρμόδια Υπουργεία για την υφιστάμενη κατάσταση.






πηγη 

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.