Κυριακή 12 Ιουλίου 2020

Με κλεμμενο αυτοκινητο, αλλοδαποι χωρις διπλωμα, μετεφεραν λ@θρομετ@ν@στες απο τον Εβρο, στην ενδοχωρα...(Καμμια απελαση παιζει;)

“Τσίμπησαν” στον Έβρο δύο αλλοδαπούς που μετέφεραν λ@θρομετανάστες...
Καθημερινό το φαινόμενο πλέον…
Απελαση καμμια οτι κι αν κανουν κυκλοφορουν παλι ελευθεροι σε λιγες ωρες...

Συνελήφθησαν χθες (11-7-2020) το πρωί, πλησίον του οικισμού Προβατώνα Έβρου, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Τυχερού της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης, δύο (2) αλλοδαποί, κατηγορούμενοι για απόπειρα παράνομης μεταφοράς λ@θρομεταναστών. 

Αναλυτικότερα, οι αστυνομικοί συνέλαβαν τους δύο δράστες, διότι όπως προέκυψε, επιβαίνοντες σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο μετέβησαν στην περιοχή προκειμένου να παραλάβουν και να προωθήσουν στην ενδοχώρα λ@θρομετανάστες.

Όπως διαπιστώθηκε από την αστυνομική έρευνα, για το παραπάνω όχημα είχε δηλωθεί κλοπή την 5-7-2020 σε αστυνομική υπηρεσία της Θεσσαλονίκης, καθώς επίσης ο οδηγός – δράστης στερείται άδειας ικανότητας οδήγησης.

Κατασχέθηκε το παραπάνω Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο προκειμένου να αποδοθεί στον ιδιοκτήτη του.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Τυχερού Αλεξανδρούπολης.








Αρχειοθήκη ιστολογίου

Translate

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.