Δευτέρα 13 Ιουλίου 2020

Κόβουν και τα πανηγύρια οι Λοιμωξιολόγοι που κυβερνουν την Ελλαδα ! ! ! Κανουν οτι θελουν, ανυπαρκτος ο Μητσοτακης μπροστα τους....

Σε μια εξωφρενική απόφαση προχωράει το Καθεστως των Μητσοτακηδων, καθώς θα απαγορευτούν μέχρι το τέλος Ιουλίου και βλέπουμε, τα πανηγύρια ακολουθώντας τις εξωφρενικές οδηγίες των λοιμωξιολόγων.

Όπως είπε ζητήθηκε από τους λοιμωξιολόγους η άμεση απαγόρευση των πανηγυριών έως το τέλος Ιουλίου! 

Θα εκδοθεί απόφαση μετά τη σύσκεψη και την εισήγηση των ειδικών το απόγευμα, είπε ο κ. Πέτσας για τα πανηγύρια, τονίζοντας ότι η επιτροπή των λοιμωξιολόγων ζήτησε να απαγορευτούν τα πανηγύρια και πρόσθεσε ότι αν παρθεί το μέτρο δεν θα αφορά σε γάμους, βαφτίσεις κτλ​.

Φυσικά πρόκειται για μια επιπλέον οικονομική καταστροφή για τον τουρισμό και την εστίαση καθώς τα πανηγύρια αποτελούν σημαντική πηγή εσόδων για τους τόπους όπου διεξάγονται.

Υπάρχουν νησιά (όπως η Σαλαμίνα που περιμένει το πανηγύρι της Φανερωμένης για να «ζωντανέψει») που περιμένουν τα καλοκαιρινά πανηγύρια για να μπορέσουν να βγάλουν έσοδα.

Υπάρχει ένας πολύ μεγάλος κύκλος εργασιών γύρω από τα πανηγύρια. Αξίζει να προσθέσουμε ότι ενώ οι τουρίστες έρχονται ο ένας δίπλα στον άλλον μέσα στα αεροπλάνα, η κυβέρνηση σκέφτηκε να κόψει τα πανηγύρια στα οποία δεν έχει παρουσιαστεί ούτε ένας νοσήσας.









Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.