Πέμπτη 16 Απριλίου 2020

Πηραν τα μυαλα του αερα....Ακομη και με τον Τραμπ τα εβαλε ο Ψαλτης λοιμωξιολογος ! ! !

ΒΑΣΙΛΙΚΟΤΕΡΟΣ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΕΩΣ ΚΑΙ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΤΟΥ Π.Ο.Υ Ο ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΣΩΤΗΡΑΣ....
ΜΥΔΡΟΥΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΤΡΑΜΠ....
ΕΡΧΕΤΑΙ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΜΕ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΠΡΕΣΒΕΙΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ.... 
ΟΡΓΙΑΖΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ ΓΙΑ ΣΥΓΚΡΟΥΟΜΕΝΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ....

Στην κόντρα μεταξύ του Ντόναλντ Τραμπ με τον ΠΟΥ με αφορμή την Κίνα και την προέλευση του Covid-19, αναφέρθηκε κατά τη διάρκεια της απογευματινής ενημέρωσης ο Σωτήρης Τσιόδρας.

Σε ερώτηση για τις κατηγορίες Τραμπ κατά του ΠΟΥ και Κίνας περί κατασκευασμένου ιού, ο λοιμωξιολόγος τόνισε πως δεν πρόκειται για ιό που προέκυψε από εργαστηριακό πείραμα.

Όπως ανέφερε “προέκυψε από τη φύση και ο πιο στενός συγγενής του υπάρχει στις νυχτερίδες. Πώς πέρασε προς τον άνθρωπο, η επικρατέστερη θεωρία λέει ότι έγινε μέσα από έναν μυρμηγκοφάγο” και πρόσθεσε: “Δεν συμμεριζόμαστε θεωρία συνωμοσίας”.








πηγη 

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Translate

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.