Πέμπτη 16 Απριλίου 2020

Χαραδαλιας: Πρόστιμο 300 ευρώ και αφαίρεση πινακίδων από το Μ. Σάββατο στις 9 το βράδυ και έως την Κυριακή του Πάσχα και την Δευτέρα τα μεσάνυχτα...

Αυτος ο ανθρωπος κανει για υπουργος;
Για το αποτυχημενος υπουργισκος δεν χωραει συζητηση...

Ο Αποτυχημενος λοιπον, υπουργισκος Πολιτικης Προστασιας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς ανέφερε στην καθιερωμένη ενημέρωση των πολιτών αναφορικά με τον κοροναϊό πως διανύουμε την εβδομάδα των Αγίων Παθών, η οποία δε θυμίζει σε τίποτα τα προηγούμενα χρόνια.

Εννιά στους 10 συμπολίτες δηλώνουν ότι θα ακολουθήσουν τις οδηγίες της πολιτείας, δήλωσε ο Νίκος Χαρδαλιάς.

Ο κ. Χαρδαλιάς τόνισε πως την ημέρα τους Πάσχα ισχύουν τα μέτρα προστασίας ως έχει.

Παράλληλα, ανέφερε πως προστίθενται δυο νέα μέτρα. Από το Μ. Σάββατο στις 9 το βράδυ και έως την Κυριακή του Πάσχα και την Δευτέρα τα μεσάνυχτα προς Τρίτη  θα κόβεται πρόστιμο 300 ευρώ και θα γίνεται αφαίρεση πινακίδων για άσκοπη μετακίνηση.

Ακόμα, η καταχρηστική χρήση της μετακίνησης Β4 θα έχει 300 ευρώ πρόστιμο στον οδηγό και 150 ευρώ στο συνοδηγό και οι έλεγχοι σε μετακινήσεις που θα αφορούν βοήθεια σε άτομο ευπαθούς ομάδας θα είναι πιο εντατικοί.

Τέλος, ο Νίκος Χαρδαλιάς είπε τη Μεγάλη Παρασκευή δεν θα πάμε στην περιφορά του Επιταφίου, ούτε θα μεταβούμε στα κοιμητήρια τα οποία θα είναι κλειστά.








πηγη 

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Translate

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.