Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου 2020

ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΕΥΛΟΓΙΑ ΛΕΕΙ ! ! ! Ποιος, που, ποτε, και...πως την ευλογησε;

Μπορει να μας απαντησει σ αυτα;
Δεν νομιζω...
Παρ ολα αυτα ομως...


Η Κατερίνα Μονογυιού έχει πάρει ευλογία για να κατέβει στην πολιτική. Το ξέρατε; «Το ότι κατεβαίνω στην εεε πολιτική, εεεε, αυτό, το ότι κατεβαίνω, έχω πάρει ευλογία για αυτό το πράγμα», έχει ισχυριστεί σε δημόσια ομιλία της.

Τι εννοεί; Την ευλόγησε ο Θεός; Την έχρισε; «Ελέω Θεού Μονογυιού;» (Θα έκανε σύνθημα ό,τι πρέπει για τους Μυκονιάτες ψηφοφόρους της).

Δηλαδή η κ. Μονογυιού τι υποστηρίζει; Ότι αυτό που βλέπουμε, την ίδια στο βήμα της Βουλής να συλλαβίζει, είναι αποτέλεσμα ευλογίας;

Έχει εξηγήσει κάποιος καλός άνθρωπος στην κ. Μονογυιού ότι αυτό που κάνει, να παριστάνει την εκλεκτή του Θεού, λέγεται και θεοκαπηλία; Άγνωστη λέξη η θεοκαπηλία; Να τη μάθει.

«Και πάει να μας κυβερνήσει ένας άνθρωπος, ο οποίος είναι άθεος. Καταλαβαίνετε που θα πάει η θρησκεία μας, που θα πάει ο πολιτικός… (λάθος) …ο πολιτισμός μας, συγγνώμη…», έχει πει σε άλλη δημόσια ομιλία της αναφερόμενη στον Αλέξη Τσίπρα.

Η απλοϊκή νηπιακή της σκέψη δεν είναι αθώα, ούτε «χαζή». Είναι σκοταδισμός και δεισιδαιμονία, ο λαϊκισμός της είναι φρικτός.

Ο λαϊκισμός της απειλεί τη δημοκρατία και τον πολιτισμό μας, την κοινωνική ειρήνη, καταλύει τη λογική.

Βεβαίως -να έχουμε πάντα υπόψη μας- ότι αυτοί που την ψηφίζουν όμοιοι της είναι και προφανώς συμμερίζονται τα πρωτόγονα παραληρήματα της.
Δειτε βιντεο ΕΔΩ











πηγη 

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.