Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου 2020

Μαξίμου καλεί Χρήστο Μάστορα: Η ανάρτησή του τραγουδιστή που προκάλεσε την παρέμβαση του Πρωθυπουργού...



Η νομοθετική ρύθμιση στην οποία θα προχωρήσει
Μια ανάρτηση του τραγουδιστή Χρήστου Μάστορα στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram προκάλεσε την αντίδραση του Γραφείου του Πρωθυπουργού.

Ο γνωστός τραγουδιστής ζήτησε την άμεση παρέμβαση του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, που τόσο ο ίδιος όσο και άλλοι Βορειοηπειρώτες στήριξαν στις εκλογές, για να διορθώσει την κατάσταση: «Γιατί αν δεν το κάνετε, κάποια στιγμή θα διορθώσουμε κι εμείς το λάθος που κάναμε στις κάλπες! Kyriakos Mitsotakis» έγραψε στο Facebook ο Χρήστος Μάστορας.


Σύμφωνα με ενημέρωση από κυβερνητικές πηγές ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης επικοινώνησε χθες με τον καλλιτέχνη Χρήστο Μάστορα, με αφορμή την ανάρτηση του καλλιτέχνη για το ζήτημα των συντάξεων των Βορειοηπειρωτών. Ο πρωθυπουργός τον ενημέρωσε ότι θα προωθηθεί σύντομα νομοθετική ρύθμιση που θα αντιμετωπίζει το πρόβλημα.


Πηγή


























Πηγή

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.