Τρίτη 11 Φεβρουαρίου 2020

Αμαλιάδα: Επίθεση από αδέσποτο σκύλο δέχθηκαν πατέρας με την 16 μηνών κόρη του!


Στα δόντια αδέσποτου σκύλου στην Αμαλιάδα βρέθηκαν ένας πατέρας 16 μηνών κοριτσιού, το οποίο την τελευταία στιγμή κατάφερε να το τραβήξει στην αγκαλιά του για να γλιτώσει τα χειρότερα…


Αν και μπόρεσε να γλιτώσει το μικρό παιδί, δεν γλίτωσε ο ίδιος, τον οποίο ο σκύλος δάγκωσε στο γόνατο, και χρειάστηκε να πάει στο νοσοκομείο στην Αμαλιάδα για τις πρώτες βοήθειες.

Στη συνέχεια υπέβαλε μήνυση κατά παντός υπευθύνου στο Αστυνομικό Τμήμα Ήλιδας. Την καταγγελία αυτή έκανε στην εφ. “Πατρίς” ο στρατιωτικός κ. Αυγερινός Κογκάκης, ο οποίος το πρωί της Δευτέρας (10.02.2020) έκανε βόλτα με το κοριτσάκι του στην πλατεία:

“Κάναμε βόλτα με το παιδί και όταν φτάσαμε στο σημείο που υπάρχει μια εξέδρα στην πλατεία νοιώθω κάτι να έρχεται και τελευταία στιγμή, ενστικτωδώς, τραβάω το παιδί και το παίρνω αγκαλιά…”, λέει ο κ. Κογκάκης.



Πηγή

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.