Πέμπτη 2 Ιανουαρίου 2020

Κύριε Εισαγγελέα προβλέπεται απέλαση ! ! ! Ανήλικος λ@θρομετανάστης συνελήφθη επ αυτοφόρω για διάρρηξη....

Θα εφαρμοσθει ο νομος;
Κι αν οχι γιατι;
Ποιος αποφασιζει κυριε Εισαγγελεα;

«Ποδαρικό» στα… κρατητήρια της Ασφάλειας Σάμου έκανε ένας ανήλικος λ@θρομετανάστης, η επ’ αυτοφώρω σύλληψη του οποίου από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. για απόπειρα διάρρηξης σε ένα κατάστημα στο Βαθύ ήταν και το πρώτο συμβάν στο νησί του βόρειου Αιγαίου για το 2020!

Ένας περαστικός αντιλήφθηκε τρεις αλλοδαπούς την στιγμή που παραβίασαν την είσοδο ενός καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος με σκοπό να κλέψουν και ειδοποίησε τους αστυνομικούς οι οποίοι περιπολούσαν στην περιοχή. Εκείνοι επενέβησαν άμεσα και προσπάθησαν να συλλάβουν τους δράστες που το έβαλαν στα πόδια βλέποντάς τους, αλλά οι δυο από αυτούς κατάφεραν να ξεφύγουν.

Όμως, ο 17χρονος συνεργός τους έπεσε στα χέρια των αστυνομικών και προσήχθη στην Ασφάλεια. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα κλοπής και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Σάμου, ενώ στο πλαίσιο της προανάκρισης που συνεχίζεται αναζητούνται οι αγνώστων μέχρι στιγμής στοιχείων δύο συνεργοί του και ερευνάται αν έχουν διαπράξει και άλλες διαρρήξεις.








πηγη 

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.