Δευτέρα 30 Δεκεμβρίου 2019

Έτσουξε σφόδρα η στήριξη Ελλάδος, Κύπρου στον Στρατηγό Χαφτάρ ! ! ! Παραμιλανε τα Μεμετια...

Επιτελους μια σωστη κινηση...
Φτανει να μην τους υποχρεωσουν τα αφεντικα τους να σταματησουν...

Σύμφωνα με όσα αναφέρουν τουρκικά μέσα ενημέρωσης λοιπόν, ο «πρωθυπουργός» του «ψευδοκράτους» Ερσίν Τατάρ προχώρησε σε «επιθετικές» δηλώσεις όπου σχολίασε τη στάση και το ρόλο της Ελλάδας και της Κύπρου στις εξελίξεις στη Λιβύη, τονίζοντας πως είναι «απαράδεκτη» η συνεργασία με το Στρατάρχη Χάφταρ.

Ο ίδιος σε συνέντευξή του στο πρακτορείο ειδήσεων Anadolu δήλωσε χαρακτηριστικά πως: «Για να σφετεριστεί τα δικαιώματα της Τουρκίας και της ‘’Τουρκικής Δημοκρατίας της Βόρειας Κύπρου’’, η ελληνοκυπριακή συνεργάζονται με τον στρατηγό Χαλιφά Χάφταρ – που αγωνίζεται ενάντια στην αναγνωρισμένη διεθνώς κυβέρνηση της Λιβύης – κι αυτό είναι μια μη αποδεκτή θέση».

Αναφέροντας ότι το ψευδοκράτος «παρακολουθεί στενά τις εξελίξεις στην Ανατολική Μεσόγειο», ο Τάταρ τόνισε ότι από κοινού με την Τουρκία τηρούν «αποφασιστική στάση» για την προστασία των εθνικών και στρατηγικών δικαιωμάτων.

Αναφερόμενος εξάλλου στην επίσκεψη το Σαββατοκύριακο στην Κύπρο του Aguila Saleh Issa, προέδρου του κοινοβουλίου της Λιβύης, ο Τατάρ την αποκάλεσε «αντιτουρκική» δηλώνοντας ότι καταδεικνύει την ανάγκη βαθιάς αξιολόγησης της εξωτερικής πολιτικής των κατεχομένων.








πηγη 

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Translate

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.