Κυριακή 29 Δεκεμβρίου 2019

Αστυνομικος: Εβρεξα την γυναικα, γιατι κατεβασε το παντελονι της και τα "εκανε" μπροστα στην σκοπια...

Αυτα δεν τα ειπαν τα καναλια...
Κυριε Εισαγγελεα γιατι οι νομοι δεν εφαρμοζονται για την πραξη αυτης της γυναικας καθως και γι αυτους που παραποιησαν την πραγματικτητα;
Εδειξαν μονο ενα μικρο κοματι, που το σχολιασαν οπως τους βολευε, για να θιξουν τν Αστυνομικο....
Δεν ειναι δυνατον, να την ανεχθει κανεις, να χεζει εκει μπροστα....
Και κακως δεν συνεληφθη....

Το θέμα είδε το φως της δημοσιότητας πριν λίγες ημέρες όταν δημοσιεύτηκε το βίντεο, που δείχνει τον αστυνομικό να καταβρέχει μια γυναίκα μπροστά από την σκοπιά του Αστυνομικού Τμήματος Ομονοίας.

Μιλώντας σε τηλεοπτικό κανάλι, ο αστυνομικός κάνει λόγο για διαστρέβλωση των πραγμάτων, αφού όπως είπε προβλήθηκαν λίγα λεπτά από ένα μεγάλο βίντεο.

Υποστήριξε πως η γυναίκα αυτή είναι ναρκομανής, και πως κατέβασε το παντελόνι της και άρχισε να κάνει την ανάγκη μπροστά στην σκοπιά. Έτσι την έβρεξε με την μάνικα, πράττοντας – όπως αναφέρει – όπως έπρεπε να πράξει.
Δειτε το βιντεο ΕΔΩ









πηγη

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Translate

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.