Κυριακή 8 Δεκεμβρίου 2019

Τρομοκρατες της ΙSIS, στελνει η Τουρκια, μεταμφιεσμενους σε προσφυγες σε Ελλαδα και Ευρωπη...

Φυσικο και επομενο ειναι...
Η Τουρκια ετοιμαζεται για πολεμο με την Ελλαδα...
Και φυσικα θελει να εχει καποια ατου...
Και τα ατου αυτα ειναι οι τρομοκρατες μεταμφιεσμενοι σε προσφυγες...


Οι αναμφισβήτητες αποδείξεις δείχνουν ότι το τουρκικό κράτος έχει ισχυρή σχέση με το ISIS, με την υποστήριξη της τουρκικής υπηρεσίας πληροφοριών MIT, η οποία εποπτεύει τα ταξίδια και μεταφέρει εξειδικευμένους τζιχαντιστές του ISIS σε ευρωπαϊκές χώρες μέσω ειδικών γραφείων.

Το πρακτορείο ειδήσεων Hawar (ANHA) έλαβε έγγραφα που επιβεβαιώνουν την ευθύνη και την εποπτεία της τουρκικής υπηρεσίας στα γραφεία των μισθοφόρων του ISIS στην Τουρκία, η αποστολή των οποίων είναι να διευκολύνουν τη μεταφορά τζιχαντιστών μισθοφόρων από τη Συρία σε πολλές ευρωπαϊκές χώρες μέσω της Τουρκίας.

Μεταξύ των εγγράφων που ελήφθησαν από το αραβικό πρακτορείο ειδήσεων, υπάρχουν επιστολές που “μαρκάρονται” με το δαχτυλίδι των μισθοφόρων του ISIS, και απευθύνονται στα αποκαλούμενα «άτομα ασφαλείας στην Τουρκία».

Αυτές καλούν του Τούρκους πράκτορες της ΜΙΤ να διευκολύνουν το ταξίδι του προσώπου που κατονομάζεται στην επιστολή από την Τουρκία σε μία από τις ευρωπαϊκές χώρες, για να εκτελέσει ο ίδιος τα καθήκοντα που του έχουν ανατεθεί μέσω οδηγιών που θα του δοθούν από τα «μέλη ασφαλείας στην Τουρκία».

Η επιστολή αναφέρει ότι οι οδηγίες για την εξουσιοδότηση του προσώπου που μετακινήθηκε στην Τουρκία εκδόθηκε απευθείας από τον δολοφονηθέντα ηγέτη του ISIS Abu Bakr al-Baghdadi.

Τα τελευταία χρόνια, οι μισθοφόροι του ISIS πραγματοποίησαν σειρά τρομοκρατικών ενεργειών σε ορισμένες ευρωπαϊκές χώρες.

Η Τουρκία θεωρείται χώρα-γέφυρα για τη μεταφορά μισθοφόρων από τη Συρία και την Τουρκία προς τις ευρωπαϊκές χώρες, στις οποίες η Τουρκία εκμεταλλεύεται τους τζιχαντιστές του ISIS για να εκβιάσει,ευρωπαϊκές χώρες και να ασκήσει πίεση σε αυτές ώστε να υποκύψουν στις απαιτήσεις της Άγκυρας για να εφαρμόσουν τα σχέδιά της, αναφέρει το αραβικό πρακτορείο ειδησεων.

Το πρακτορείο ειδήσεων Hawar AHHA έλαβε μια λίστα με ονόματα μελών του ISIS, στους οποίους δόθηκαν επίσημες επιστολές για να μετακινηθούν σε διάφορες ευρωπαϊκές χώρες μέσω της Τουρκίας και οι οποίοι ευρίσκονται τώρα υπό την επίβλεψη ειδικού γραφείου στο τουρκικό έδαφος, το οποίο εποπτεύεται από την τουρκική υπηρεσία πληροφοριών MIT.

Μιλάμε για ένα τρομερό σενάριο εφόσον όλα αυτά αποκαλυφθούν ως αληθινά, διότι θα εγείρουν πολλές ενστάσεις για τον Ερντογάν και την δράση του από Βαλκάνια έως την κεντρική Ευρώπη.

Έντονο προβληματισμό και ανησυχία στις Αρχές προκαλεί η είσοδος και διασπορά αλλοδαπών, σε ολόκληρη τη χώρα, οι οποίοι έχουν πολυετή παρουσία στα πεδία των μαχών της Συρίας, πολεμώντας στο πλευρό των τζιχαντιστών.

Αυτό που προβληματίζει ιδιαίτερα είναι αν αυτοί οι άνδρες που έχουν εμπειρία των πραγματικών μαχών έρχονται στη χώρα μας ως «απλοί» μετανάστες για να περάσουν στην κεντρική Ευρώπη ή έχουν και άλλες βλέψεις. Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Star, σε κάθε περίπτωση οι ελληνικές διωκτικές Αρχές είναι επί ποδός και παρακολουθούν στενά τις κινήσεις τους, ελέγχοντας τους πάντες και τα πάντα.






πηγη 

Translate

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.