Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου 2019

Τον ξεβρακωσε τον Παπαδημουλη ο Στρατηγος, ρομπα ξεκουμπωτη τον εκανε....

Τη δυσαρέσκειά του εξέφρασε σε πρωινή τηλεοπτική εκπομπή ο ευρωβουλευτής Δημ. Παραδημούλης για την παρουσία στα Μ.Μ.Ε. αποστράτων αξιωματικών των Ε.Δ. και όσων «ανεβάζουν τους τόνους» απέναντι στην Τουρκία, καθόσον αυτό συμβαίνει κατά την άποψή του «για να ντιλάρουν όπλα», όπως ανέφερε.
Δεν τον ενοχλεί βέβαια καθόλου η παρουσία «δημοσιολογούντων ισαποστάκηδων» που επιθυμούν συνεκμετάλλευση, ούτε απόψεις που μιλούν για «συμφέροντα της Τουρκίας στην περιοχή», «περικοπές στους εξοπλισμούς», «θα το ρισκάρουμε με την Τουρκία», κ.λπ που ντιλάρουν την Ελλάδα.
Λάμπρος Τζούμης




























Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.