Κυριακή 8 Δεκεμβρίου 2019

Ωωωχχχ...Ο Τσιπρας τον Γιωργο Παπανδρεου (GAP), για Προεδρο Δημοκρατιας;

Φυσικα και θα προτεινει καποιον του περιβαλοντος του...
Καποιον απ το συναφι του....
Καποιον ομοιο του...


Παράλληλα, τα τελευταία χρόνια παρατηρείται ένα άνοιγμα του ΣΥΡΙΖΑ στον χώρο της κεντροαριστέρας, με άτομα που έγιναν γνωστά στο ευρύ κοινό όντας στο περιβάλλον του Γιώργου Παπανδρέου να περνούν το κατώφλι της Κουμουνδούρου.

Σύμφωνα με τα Παραπολιτικά, ο Αλέξης Τσίπρας σκέφτεται να προτείνει τον Γιώργο Παπανδρέου για την Προεδρία της Δημοκρατίας, στο πλαίσιο του ανοίγματός του ΣΥΡΙΖΑ στη δεξαμενή των ψηφοφόρων του κέντρου.
Σύμφωνα πάντα με το ίδιο ρεπορτάζ, η κίνηση αυτή ενδέχεται να έχει ως στόχο το Κίνημα Αλλαγής και την αμφισβήτηση που εξέφρασαν ορισμένοι προς το πρόσωπο της Φώφης Γεννηματά, ενώ ο Γιώργος Παπανδρέου δεν έδωσε το παρών στο συνέδριο του ΠΑΣΟΚ, κατά τη διάρκεια του οποίου ο Παύλος Γερουλάνος έθεσε ακόμα και θέμα ηγεσίας.

Υπενθυμίζεται ότι μετά τις εκλογές, ο Αλέξης Τσίπρας έχει αναφερθεί αρκετές φορές στην κεντροαριστέρα, ενώ ο Γιώργος Παπανδρέου έχει εκφραστεί θετικά για προτάσεις του ΣΥΡΙΖΑ, όπως είναι η απλή αναλογική, τάχθηκε υπέρ και της Συμφωνίας των Πρεσπών, ενώ σε συνέντευξή του στη δημόσια τηλεόραση είχε χαρακτηρίσει τον Αλέξη Τσίπρα «συμπαθή» και «χαρισματικό»....






πηγη 

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Translate

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.