Σάββατο 21 Δεκεμβρίου 2019

ΛΑΚΗΣ ΚΟΜΝΗΝΟΣ Ο «ΠΑΥΛΟΣ ΜΕΛΑΣ» ΣΤΕΛΝΕΙ ΕΠΕΙΓΟΝ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΜΗΝΥΜΑ: ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΑ ΓΙΑ «ΝΤΟΥ» ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ! ΦΩΤΟ


Το δικό του μήνυμα προς το ακριτικό Καστελόριζο μέσω Χριστουγεννιάτικης κάρτας έστειλε ο γνωστός ηθοποιός Λάκης Κομνηνός που έγραψε ιστορία όταν υποδύθηκε τον «Παύλο Μελά» στην θρυλική ταινία.

Η πρωτοβουλία ανήκει στο Ινστιτούτο Ευνομία που επέλεξε με μια συμβολική κίνηση απέναντι στις πρωτοφανείς Τουρκικές προκλήσεις να στείλει Χριστουγεννιάτικες κάρτες στο ακριτικό Καστελόριζο.

Δείτε την κάρτα και το μήνυμα του Λάκη Κομνηνού:

              Δείτε κι άλλες κάρτες υπογεγραμμένες από τον Λάκη Κομνηνό:














































Έλληνες από όλο τον κόσμο συμμετέχουν σε αυτή την πολύ όμορφη και πατριωτική κίνηση, από την αμουσλίμιαστη Πολωνία όπως την αναφέρουν ως την Φινλανδία κ.α χώρες!





Πηγη

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Translate

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.