Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου 2019

Με τα λεφτά των Ελλήνων φορολογουμένων, δαπάνες θέρμανσης και καθαριότητας ΜΟΝΟ στα σχολεια με λαθρομεταναστοπουλα....

Μια ακόμα ακραία ρατσιστική διάκριση εις βάρος των Ελληνόπουλων συνεχίζει η κυβέρνηση των… «εθνικοφρόνων» της Νουδούλας – που… θα’ διωχναν τους λαθρομετανάστες.

Έτσι, κατόπιν αιτήματος του υπουργείου Παιδείας (της Κεραμέως, θαμώνα της σατανιστικής Λέσχης Μπίλντερμπεργκ…) η βουλή των (Ανθ)Ελλήνων –με τα λεφτά των Ελλήνων φορολογουμένων- προχωρά στην επιχορήγηση των σχολικών μονάδων που διαθέτουν «Δομές Υποστήριξης και Εκπαίδευσης λαθρομεταναστων» – εκεί που πηγαίνουν τα «λαθρομεταναστοπουλα» τις απογευματινές ώρες.

Η επιχορήγηση που εκτιμάται πως θα ανέλθει στο ποσό των 171.743 ευρώ, θα καλύψει τις επιπρόσθετες δαπάνες θέρμανσης και καθαριότητας των σχολικών μονάδων, για το σχολικό έτος 2019-2020.
Για τα υπόλοιπα σχολεία, στα οποία φοιτούν τα Ελληνόπουλα, δεν υπάρχει καμμιά μέριμνα από το ψευδοκράτος – προτεκτοράτο των… «εθνικοφρόνων», αλλά αυτό δεν πιάνεται για ρατσισμός, γιατί το πράττουν… «αντιρατσιστές»!





ΠΗΓΗ 

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Translate

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.