Κυριακή 18 Αυγούστου 2019

Τατσοπουλος: Η Παναγία τόσο... ανάλγητη, ώστε να παραμένει αναίσθητη μπροστά σε τόση οδύνη και να ενδιαφέρεται μονάχα για τη σωτηρία του "σπιτιού της"

Ο Γυρολογος Αθεος βολευτης, που πηδηξε κατα τα λεγομενα του, την μιση Αθηνα χτυπησε παλι..........
Βριζει αναισχυντα την Παναγια ...
Νοιωθει σιγουρια τωρα, με τους νομους του Τσιπρα, που αποποινικοποιησαν τον βρισιμο των Θειων....
Μητσοτακη , εσυ τι κανεις ?
Αλλαξε τους νομους εκτρωματα του Τσιπρα, αλλιως τετραετια δεν βγαζεις...
Διαβασε τι εγραψε ο Αθεος και σιχαμερος βολευτης...


ΜΕ ΤΗΝ ΟΡΓΗ ΤΗΣ ΑΗΔΙΑΣ
Συγχωρέστε μου προκαταβολικά την οργή σε αυτήν την ανάρτηση. Είναι η οργή της αηδίας. Έχω σιχαθεί να διαβάζω για το μοναστήρι που "σκέπασε με το πέπλο της" η Παναγία και το έσωσε, ενώ την ίδια ώρα "επέτρεψε" χιλιάδες άλλα στρέμματα να καούν, και -σε άλλες περιπτώσεις- μοναστήρια να καούν, ζώα να καούν, άνθρωποι να καούν... -αλλά ΑΡΚΕΤΑ. Στους αναίσχυντους θρησκοκάπηλους λέω μόνο ΑΡΚΕΤΑ. Μπορεί να μη σέβονται τη νοημοσύνη μας, μπορεί να εμπορεύονται ξεδιάντροπα την πλειοδοσία σε ευσέβεια, αλλά ΑΡΚΕΤΑ. Το μοναστήρι μπορεί να το έσωσε ο ηρωισμός των πυροσβεστών ή η τυχαία αλλαγή της φοράς του ανέμου ή ο συνδυασμός τους, αλλά σίγουρα δεν το έσωσε καμία Παναγία τόσο... ανάλγητη, ώστε να παραμένει αναίσθητη μπροστά σε τόση οδύνη και να ενδιαφέρεται μονάχα για τη σωτηρία του "σπιτιού της". ΑΡΚΕΤΑ. Θρησκοκάπηλοι βγάλτε τον σκασμό. Έστω και μόνο από σεβασμό -υποκριτικό, ας είναι- στα θρησκευτικά αισθήματα των περισσότερων συμπατριωτών μας.
Petros Tatsopoulos

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Translate

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.