Τρίτη 20 Αυγούστου 2019

Σε τουριστες αναφερεται η δηλωση του Κικιλια για τα νοσηλεια των αλλοδαπων ! ! !

Σε τουριστες και οχι σε λαθρομεταναστες εισβολεις αναφερεται....
Κι επειδη πολλοι διαβαζουν μονο τον τιτλο, ειναι γραμμενος ετσι που σε παραπεμπει αλλου....
Απατη ολκης ειναι φιλοι μου ! ! !


Τον γύρο του διαδικτύου κάνει η είδηση ότι ο κ. Κικιλιας θα βάλει φρένο στις δαπάνες υγειονομικής περίθαλψης των αλλοδαπών που είναι στην Ελλάδα.

Λόγω της αγανάκτησης πολλών Ελλήνων για την ανεξέλεγκτη κατάσταση που υπαρχει λόγω των συνεχιζομενων ροών μεταναστών που εισέρχονται στη χώρα για να ζητήσουν άσυλο, το μυαλό όλων όσων διαβάζουν τον τίτλο  πηγαινει στην σκέψη ότι ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΘΑ ΝΟΙΚΟΚΥΡΕΨΕΙ ΤΗΝ ΥΓΕΊΑ.

Επειδή οι περισσότεροι χρήστες του διαδικτύου βαριούνται να διαβάσουν ένα άρθρο, διαμορφώνουν άποψη ΜΟΝΟΝ από τον τίτλο  Άραγε ο τίτλος αναφέρεται στους αλλοδαπούς που εισέρχονται κατά χιλιάδες με σκοπό το άσυλο; Προφανώς ΌΧΙ. 

Αναφέρεται σε μια διαδικασία ρουτίνας την οποία οι υπεύθυνες υπηρεσίες του κράτους εκτελουσαν πλημελως. Αναφέρεται στους ΝΟΜΙΜΟΥΣ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ οι οποίοι αναγκάζονται να νοσηλευτουν ως ΈΚΤΑΚΤΑ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΆ σε ελληνικά δημόσια νοσοκομεία.

Η Ελλάδα έχει υπογράψει συμβαση με τα άλλα ευρωπαϊκά κράτη για την υγειονομική κάλυψη (μόνον για έκτακτα περιστατικά) των Ευρωπαίων πολιτων σε όποια χώρα κι αν βρεθούν για ΤΟΥΡΙΣΜΌ. Τα νοσηλεία του πολιτη καλείται να τα πληρώσει η χώρα στην οποία είναι ασφαλισμένος.

Με αυτήν τη δήλωση ο κ. Κικιλιας φανέρωσε ότι υπάρχουν διαφυγόντα κεφάλαια για το ελληνικό κράτος επειδή δεν καταλογιζονται τα έξοδα στο κράτος προέλευσης του ασθενούς.
Αυτοί που έγραψαν τον τίτλο του άρθρου προφανώς ήθελαν να εννοηθεί ότι θα πάψει το ελληνικό κράτος να ξοδεύει λεφτά για τους αλλοδαπούς που ερχονται για να λάβουν άσυλο.

Κάτι τέτοιο προφανώς δεν ισχύει. Οι ΜΚΟ συνεχίζουν να αλωνίζουν και το ελληνικό κράτος βάζει βαθιά το χέρι στην τσέπη του φορολογούμενοι χωρίς καμία εθνική πολιτική σε αυτό το θέμα.





πηγη

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Translate

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.