Παρασκευή 24 Μαΐου 2019

Στους κληρωτους Στρατιωτες ανακοινωσαν αυξηση μισθου...που παιρνουν λιγοτερα απο τους λ@θρομετ@ν@στες !

Μονο για τους πεθαμενους δεν ανακοινωσαν αυξησεις...
Σωστο να δωθει αυξηση στους Στρατιωτες και θα το επικροτουσα, αν τους εδιναν περισσοτερα απ οσα δινουν στους λαθρομεταναστες, οχι απο 8,70, να τους δωσουν 30, οταν ο λαθρομεταναστης παιρνει 400...
ΕΙΝΑΙ ΚΟΡΟΙΔΙΑ !


Ο  αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών, Γιώργος Χουλιαράκης αναμένεται να υπογράψει μια ιστορική απόφαση που διαμορφώνει μια νέα κατάσταση στον Ελληνικό Στρατό.

Συγκεκριμένα, αναμένεται ο μισθός των στρατιωτών να αυξηθεί θεαματικά από τα 8,70 ευρώ τον μήνα στα 30 ευρώ. Αυτό θα συμβεί μετά από πιέσεις του Αναπληρωτή Υπουργού Εθνικής Άμυνας (ΑΝΥΕΘΑ), Πάνου Ρήγα.

Ο Χουλιαράκης σύμφωνα με πληροφορίες, ενημέρωσε το επιτελείο το ΑΝΥΕΘΑ ότι η απόφαση θα υπογραφεί την Τρίτη για να μην χαρακτηριστεί “προεκλογική παροχή”.

Αυτή τη στιγμή, σύμφωνα με το ellinikos-stratos.com, οι μισθοί των στρατευσίμων έχουν ως εξής:

8,70 ευρώ οι στρατιώτες
9,98 ευρώ οι δεκανείς
11,15 ευρώ οι λοχίες



πηγη 

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Translate

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.