Παρασκευή 24 Μαΐου 2019

ΠΡΟΣΟΧΗ-ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΣΗ...Ο Στρατηγος Φραγγος Φραγγουλης δεν ειναι στο ψηφοδελτιο του Βελοπουλου !

Ειναι ψεμμα...
Το καταγγελει ο ιδιος ο Στρατηγος...
Δεν ειναι στο ψηφοδελτιο του Βελοπουλου...
 Α Π Α Τ Η ειναι ! ! !


Για παραπλάνηση των ψηφοφόρων κάνει λόγο σε δήλωσή του ο στρατηγός Φράγκος Φραγκούλης, με αφορμή το ψηφοδέλτιο του κόμματος «Ελληνική Λύση» του Κυριάκου Βελόπουλου.

Οπως προκύπτει από την δήλωση του επίτιμου αρχηγού του Γενικού Επιτελείου Στρατού, απόστρατου στρατηγού Φράγκου Φραγκούλη, στα ψηφοδέλτια της Ελληνικής Λύσης, υπάρχει υποψήφιος με το όνομα Φράγκος Εμμανουήλ (Φραγκούλης) του Ιωάννη, και ότι σε πολλές περιφέρειες οι πολίτες καλούνται να ψηφίσουν τον στρατηγό Φραγκούλη, υπονοώντας ότι μετέχει στο ψηφοδέλτιο.

Οπως όμως τονίζει ο στρατηγός Φραγκούλης αυτό είναι μια προφανής προσπάθεια να παραπλανήσουν τους ψηφοφόρους και ότι ακόμα και η δήθεν συνωνυμία είναι κατασκευασμένη, αφού το επώνυμο του υποψηφίου είναι Εμμανουήλ.

Και ο στρατηγός Φράγκος Φραγκούλης προσθέτει οτι δεν έχει καμία σχέση με τον υποψήφιο ούτε μετέχει στο ψηφοδέλτιο της Ελληνικής Λύσης στις ευρωεκλογές.


πηγη 

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Translate

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.