Σάββατο 25 Μαΐου 2019

Γιούνκερ: Αυτοί οι εθνικιστές, είναι ηλίθιοι... είναι ερωτευμένοι με τις δικές τους χώρες και όχι την Ευρώπη ! ! !

Ταδε εφη ο Αρχιμεθυστακας της Ευρωπης...
Εκεινο που δεν ξερουμε ομως, ειναι αν τα ειπε μεθυσμενος, η οχι...


«Η Τερέζα είναι σκληρό καρύδι», είπε ο Γιούνκερ αναφερόμενος στην Συντηρητική πρωθυπουργό. «Είναι μία γυναίκα που ξέρει να κάνει πράγματα, αλλά δεν είναι σε θέση να τα επιτύχει. Μου αρέσει πολύ», πρόσθεσε.

Αντιθέτως, χαρακτήρισε τους Βρετανούς ευρωσκεπτικιστές ως «χαζούς»: «Αγαπούν τη χώρα τους αλλά μισούν την Ε.Ε».

Πρόσθεσε επίσης ότι, άλλη μία καθυστέρηση στο θέμα του Brexit πέραν τις 31ης Οκτωβρίου φαίνεται πιθανή λόγω του αδιεξόδου στο Ουεστμίνστερ.

Ο απερχόμενος επικεφαλής της Ευρωπαικής Επιτροπής τα... έβαλε και με τους «αντάρτες» στο Συντηρητικό Κόμμα που προσπάθησαν να βάλουν στο περιθώριο την Μέι αντί να έχουν ως προτεραιότητά τους την διαπραγμάτευση για το Brexit.

«Φαίνεται πιο σημαντικό γ' αυτούς η αντικατάσταση της Τερέζα Μέι από το καταλήξουν σε μία συμφωνία για το Brexit».

Σε δηλώσεις του στο CNN, εξέφρασε επίσης την δυσφορία του για όσους βλέπουν με... μισό μάτι την Ευρώπη. «Αυτοί οι λαϊκιστές, εθνικιστές, είναι ηλίθιοι... είναι ερωτευμένοι με τις δικές τους χώρες. Δεν τους αρέσουν όσοι έρχονται από μακριά, εμένα μου αρέσουν όσοι έρχονται από μακριά», τόνισε ο Γιούνκερ.



πηγη 

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Translate

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.