Τρίτη 30 Απριλίου 2019

Πηρε αναποδες ο Πουτιν: Οποιος πειραξει την Σερβια θαχει να κανει μαζι μου ! ! !

Ετσι ειναι οι συμμαχοι....
Στηριζουν τους συμμαχους....
Και πολεμουν διπλα τους οπως εκανε στην Συρια η Ρωσια...
Και θα το κανει παλι αν χρειαστει και στην Σερβια....


Απίστευτες εξελίξεις και γεγονότα υλοποιούνται πάνω από τα Βόρεια ελληνικά σύνορα από τις συντονισμένες δράσεις αμερικανικών, βρετανικών, γερμανικών, ρωσικών και σερβικών μυστικών υπηρεσιών.

Ειδικά οι ρωσικές μυστικές υπηρεσίες που δρουν στα Βαλκάνια έχουν διαπιστώσει ότι οι αλβανικές αρχές στην Πρίστινα ετοιμάζονται να εισέλθουν με ένα ύποπτο σχέδιο στο βόρειο Κοσσυφοπέδιο (κατοικείται κατά πλειοψηφία από Σέρβους) με στόχο να καταλάβουν την περιοχή.

Την Μεγάλη Παρασκευή, μετά από συνάντηση του με τον Βούτσιτς, ο Πούτιν έστειλε ένα προσωπικό μήνυμα σε Αλβανούς/ΗΠΑ κά:

«Η Ρωσία δεν θα επιτρέψει επιθέσεις εναντίον της Σερβίας με οποιαδήποτε έννοια, ειδικά στο Β. Κοσσυφοπέδιο»….

Ο Ρώσος Πρόεδρος επέλεξε προσεκτικά την χρονική περίοδο για ένα τέτοιο μήνυμα:

«Οι ρωσικές μυστικές υπηρεσίες παρακολούθησαν αρκετές συνεντεύξεις και δηλώσεις Αλβανών  ηγετών της Πρίστινα με ανθρώπους από το «εξωτερικό», από τους οποίους έλαβαν πληροφορίες για το τι επρόκειτο να  κάνουν. Στη συνέχεια ήρθαν ακόμα πιο λεπτομερείς πληροφορίες του τι ακριβώς ετοιμάζουν οι Αλβανοί, με την επικείμενη ανάπτυξη επίλεκτων δυνάμεων στο βόρειο Κοσσυφοπέδιο, υπό το πρόσχημα υποτιθέμενου σχεδίου εκκαθάρισης του Κοσσυφοπεδίου-Μετόχια από  εγκληματικές συμμορίες» δήλωσε Σέρβος αξιωματούχος που είναι σύνδεσμός με τις ρωσικές μυστικές υπηρεσίες.

«Φυσικά, θα ήταν τρελό να σκεφτούμε ότι οι Αλβανοί σχεδίαζαν αυτή τη δράση από μόνοι τους. Αντίθετα, πίσω από αυτούς είναι μέντορες από τη Δύση, πάνω απ ‘όλα οι Βρετανοί και μέρος της αμερικανικής κυβέρνησης που δεν είναι πιστοί στον Τραμπ. Ωστόσο, όταν συνειδητοποίησαν ότι η δράση τους έχει διαρρεύσει και ότι ακόμη χειρότερα, η Ρωσία είναι έτοιμη να δράσει, εγκατέλειψαν προς το… παρόν», ανέφερε η σερβική πηγή μιλώντας σε σερβικό πρακτορείο ειδήσεων.

Η ύπαρξη ενός τέτοιου σχεδίου υπάρχει πραγματικά σύμφωνα με τον  Νεμπόισα Κόβιτς, ο οποίος στο παρελθόν ήταν επικεφαλής του Φορέα Συντονισμού για το Κοσσυφοπέδιο, ενώ ο ίδιος είναι  πολύ έμπειρος στα γεγονότα στη νότια Κράινα της Σερβίας.

«Η Πρίστινα σχεδιάζει  μια μεγάλη γιορτή με την ευκαιρία της 20ης επετείου απελευθέρωσης, όπως λένε, με προσκεκλημένους την Madeleine Albright και την Χίλαρι Κλίντον. Θα χρειαστεί κάποιο «γεγονός» για να υλοποιηθούν τότε οι  συντονισμένες προσπάθειες  Βρετανίας και Γερμανίας να παρουσιάσουν τους  βόρειους σερβικούς δήμους ως «περιοχή δράσης ποινικών εγκληματιών», σε συνδυασμό με  δηλώσεις αξιωματούχων της KFOR, για να δούμε εισβολή αλβανικών επίλεκτων δυνάμεων στην περιοχή του Κοσσυφοπεδίου», δήλωσε ο Νεμπόισα Κόβιτς.

Ο Σέρβος Ljuban Karan, συνταγματάρχης ε.α.  και αμυντικός αναλυτής, αναφέρει ότι δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι το σχέδιο αυτό δεν αφορά μόνο τον στρατιωτικό  εκφοβισμό της Σερβίας, αλλά την προετοιμασία πογκρόμ κατά των Σέρβων στο βόρειο τμήμα του Κοσσυφοπεδίου.

«Θέλουν να φέρουν την Σερβία ενώπιον τετελεσμένων γεγονότων, επειδή εκτιμούν ότι δεν θα πρέπει να χρησιμοποιήσουν για ευνόητους λόγους στρατό, καθώς δεν μπορούν να κάνουν χρήση στρατιωτικών δυνάμεων στη ζώνη που βρίσκεται υπό την προστασία της KFOR», εξηγεί ο ίδιος και προσθέτει:

«Είναι σαφές ότι ένας σημαντικός παράγοντας σε αυτά τα σχέδια κατά την διάρκεια θρησκευτικών εορτών και επετείων, είναι ότι οι άνθρωποι είναι πιο χαλαροί, ακόμα και οι Σέρβοι στο Κοσσυφοπέδιο. Αλλά δεν είναι μικρό πράγμα όμως όταν ο Ρώσος πρόεδρος δηλώνει την Μεγάλη Παρασκευή ανοιχτά ότι θα υποστηρίξει την Σερβία, συντρίβοντας κάθε προσπάθεια υπονόμευσης των Σέρβων του Β.Κοσόβου.

Όλα αυτά τα σχέδια της δύσης έχουν άμεση σχέση όμως και με την επαίσχυντη συμφωνία των Πρεσπών και την άλωση των δυτικών Βαλκανίων από το ΝΑΤΟ. Η κόντρα Ρωσίας και ΗΠΑ στην περιοχή μας είναι σίγουρο ότι κανένα καλό δεν πρόκειται να φέρει ούτε τώρα αλλά ούτε και στο μέλλον.



πηγη 

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Translate

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.