Δευτέρα 29 Απριλίου 2019

Καλαμάτα: Συνέλαβαν 7 και τον αντιδήμαρχο, για τον σαϊτοπόλεμο.«Το έθιμο δεν θα απαγορευτεί», λέει ο δήμαρχος...





Επτά συλλήψεις έχει κάνει η ΕΛ.ΑΣ στην Καλαμάτα μετά τον αδόκητο θάνατο του 53χρονου εικονολήπτη Κώστα Θεοδωρακάκη από σαΐτα κατά τη διάρκεια του εθίμου του «σαϊτοπόλεμου».

Σύμφωνα με πληροφορίες ανάμεσα στους συλληφθέντες βρίσκεται και ο αντιδήμαρχος της πόλης.

Οι αστυνομικοί ερευνούν το οπτικοακουστικό υλικό από τα βίντεο που έχουν δημοσιευθεί, αλλά και αυτά από κινητά, προκειμένου να εντοπίσουν το μπουλούκι από το οποίο έφυγε η σαΐτα και προκάλεσε τον θάνατο του εικονολήπτη Κώστα Θεοδωρακάκη.

Την ίδια ώρα, συγκλονισμένη παραμένει η τοπική κοινωνία στην Καλαμάτα από το τραγικό τέλος που βρήκε ο 53χρονος εικονολήπτης Κώστας Θεοδωρακάκης, κατά τη διάρκεια του σαϊτοπόλεμου, όταν μια σαΐτα ξέφυγε από το πλήθος και «καρφώθηκε» στο κεφάλι του

Ήταν πατέρας δύο παιδιών

Ο άτυχος 53χρονος ήταν πατέρας δύο παιδιών.

Ο Κώστας Θεοδωρακάκης είχε συνεργαστεί με μεγάλα τηλεοπτικά δίκτυα της χώρας, ενώ στο αυτό το διάστημα εργάζονταν για το messinianews.gr και διαχειριζόταν τη δική του σελίδα στο ίντερνετ Palmos Messinia
Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σύμφωνα με το διοικητή του νοσοκομείου Καλαμάτας, Γιώργο Μπέζο, ο εικονολήπτης ήταν ήδη νεκρός όταν μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.




Πηγη

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Translate

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.