Δευτέρα 29 Απριλίου 2019

ΕΚΤΑΚΤΟ:Γυαλια καρφια τα εκαναν σε εκλογικα κεντρα στον Βυρωνα!!!Ποιοι κρυβονται πισω απο τις επιθεσεις???

ΚΟΛΑΣΗ ΣΤΟΝ ΒΥΡΩΝΑ!!!Συμφωνα με πληροφοριες εκτεταμενες καταστροφες εγειναν εχτες τα ξημερωματα σε εκλογικα κεντρα υποψηφιων Δημαρχων στον Βυρωνα!!!Ομαδες απο <<περιθωριακους>>πεταξαν μπογιες και εσπασαν βιτρινες των εκλογικων κεντρων!!!Οι φθορες που προκληθηκαν ειναι μεγαλες αλλα μεχρι στιγμης δεν εγεινε καμια συλληψη απο την Αστυνομια που διενεργει ερευνες!!!

Oμάδες περιθωριακών κατέστρεψαν εκλογικά κέντρα υποψήφιων δημάρχων!

Στόχος επιθέσεων έγιναν λίγο μετά τις 3 τα ξημερώματα της Δευτέρας του Πάσχα τα εκλογικά κέντρα των υποψήφιων δημάρχων του Βύρωνα που βρίσκονται επί της Χρυσοστόμου Σμύρνης.

Με πέτρες και μπογιές, οι δράστες προκάλεσαν φθορές στα εκλογικά κέντρα των Αλέξη Σωτηρόπουλου, Γρηγόρη Κατωπόδη, Μίλτου Μπαντή και Χρήστου Γώγου.

πηγη

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Translate

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.